Neler Yeni

Oyun koleksiyonuma oyun tavsiyesi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
inşallah banlanmam korsana teşvikten afdsfdasfads korkuyorum ama açık konuşmak gerekirse benim parayla bu koleksiyonu yapmam imkansız ve şu zamanda bu ekonomide kimsenin bi oyuna verecek 300 tl si yok keşke olsada korsan kullanmasak ama yok
Aynen öyle hocam. Binbir zorlukla PC topladık zaten bir de oyunlara o kadar para yatırılmaz. tabii ki her zaman yapımcıya destekten yanayız ama fiyatlar çok uçuk.

Anıl.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Anıl
kankim şu ana kadar torentlerden virüs kaptınmı
önerdiğin site var mı ?

VitoScaletta

80+ Gold
Iyiki bu konuyu actin tüm parayı PC yatırdım nasıl oyun alicam diye düşünüyordum :D siteler için ve bilgiler için teşekürler içim rahatladı:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru diyorsun 5k PC ye gitti oyunlar çok pahalı forza alim ediyordum 200-300 tl bir tane oyun banlanırsan benide banlasınlar fakiriz diye olmaz bu :D
fitgirl repack fazla önermem çünkü hata verebiliyor ama sen normal indir yani torrentoyunindir den indir codex falan indir repackler sıkıştırılmış olduğu için kurulumuda uzun sürer

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
her siteyi kullanabilirsiniz torrentoyunindir sağlam indir eğer repack indircekseniz önerilerim
xatab fitgirl corepack mr dj hepsini her türlüsünü kullandım istediğiniz ücretsiz antivürüsü önerin virüs taraması yapalım bu arada konuyu oyun önerisi için açtım iş nerelere geldi :D
Rapor ettim sıkıntı yok. Cebinizde paranız yok ise, satın alamayacaksanız oynamayıverin siz de. Epic games haftalık büyük oyun dağıtıyor onları takip edip koleksiyon yapın. O kadar oyunu a dan z ye bitirmenize imkan yok zaten. Hadi indirip oynuyorsunuz eyvallah, neden teşvik ediyorsunuz? Adamın bilgisayarı virüs kapsa gelip siz mi temizleyeceksiniz ?

VitoScaletta

80+ Gold
kankim şu ana kadar torentlerden virüs kaptınmı
önerdiğin site var mı ?
ilk defa indircekseniz ilk olarak indirmek istediğiniz oyunu youtube yazın ordan nasıl indirilceğini falan gösterirler işte bir kaçtane oyun indire indire siteleri iyice kavrarsınız benim önerdiğim torrentoyunindir sağlam indir repack olarak qoob repack çok iyi hem çok iyi sıkıştırıyolar hemde çok hızlı kuruluyo corepack baya iyidir mr dj iyidir

abk.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Baki KAPLAN
Instagram
b.ak.i
Steam
turkayitevi
Twitter
baki806
Facebook
ahmetbaki.kaplan
Crysis tüm seriyi oynamanı öneririm.

VitoScaletta

80+ Gold
Rapor ettim sıkıntı yok. Cebinizde paranız yok ise, satın alamayacaksanız oynamayıverin siz de. Epic games haftalık büyük oyun dağıtıyor onları takip edip koleksiyon yapın. O kadar oyunu a dan z ye bitirmenize imkan yok zaten. Hadi indirip oynuyorsunuz eyvallah, neden teşvik ediyorsunuz? Adamın bilgisayarı virüs kapsa gelip sen mi temizleyeceksin ?
bilinmedik bir çin japon sitesine girmediği sürece virüs kapmaz zaten youtube dan yazıp istediği oyunu indirebilir sonuçta o videolar 3
Rapor ettim sıkıntı yok. Cebinizde paranız yok ise, satın alamayacaksanız oynamayıverin siz de. Epic games haftalık büyük oyun dağıtıyor onları takip edip koleksiyon yapın. O kadar oyunu a dan z ye bitirmenize imkan yok zaten. Hadi indirip oynuyorsunuz eyvallah, neden teşvik ediyorsunuz? Adamın bilgisayarı virüs kapsa gelip siz mi temizleyeceksiniz ?
tm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crysis tüm seriyi oynamanı öneririm.
crysis içeriğine fazla ısınamadım galiba bünyem artık silah oyunlarına baymış oynaya oynaya

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
bilinmedik bir çin japon sitesine girmediği sürece virüs kapmaz zaten youtube dan yazıp istediği oyunu indirebilir sonuçta o videolar 3

tm
İşler senin düşündüğün kadar basit değil. Milyon dolarlar harcanıyor o oyunlara onca emek var. Bas indir oyna yok öyle bir şey kardeşim.

VitoScaletta

80+ Gold
İşler senin düşündüğün kadar basit değil. Milyon dolarlar harcanıyor o oyunlara onca emek var. Bas indir oyna yok öyle bir şey kardeşim.
hiç bir normal öğrenci 300 tl lik oyunu satın alamaz hele hele karantinada zaten okula gitmediğinden harçıl almayan biri hayatta biriktiremez ne yapsın hergün köşeye 3 tl koyup 3 ay 10 gün sonraoynayıp günün sonunda beğenip beğenmeyeceği kesin olmayan bir oyunu almak içinmi beklesin

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
hiç bir normal öğrenci 300 tl lik oyunu satın alamaz hele hele karantinada zaten okula gitmediğinden harçıl almayan biri hayatta biriktiremez ne yapsın hergün köşeye 3 tl koyup 3 ay 10 gün sonraoynayıp günün sonunda beğenip beğenmeyeceği kesin olmayan bir oyunu almak içinmi beklesin
Ya bak anlamadığın bir şey var. Paranın yetmediği kıyafeti alıyor musun ? Paranın yetmediği otele gidip kalıyor musun ? Şurada bir anlaşalım: Sen bu oyunları oynamak zorunda değilsin. Temel ihtiyaçlarından birisi değil çünkü. İstersen dediğin gibi aylarca para artır istersen babandan yalvar yakar iste. Sana yolunu gösteriyoruz bedava oyun kovala diyoruz. Ekonomik özgürlüğünü ele alınca zaten hallolur her şey. Ekmek, su gibi bahsediyorsunuz ya şu basit eğlence sektörü ürünlerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,406
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom