Oyun kolu tavsiyeleri

Reis valla ben 2009 dan kalan bir snopy kullanıyordum ve işimi goruyordu ancak değiştirmek istediğimde bende gamesir e baktım ama markaya ısınamadım herhangi bir hata olduğunda iletişim kurabileceğim firma olsun istedim 3 arkadaş 3 farklı oyun kolu aldık hepimizde sorunsuz kullanıyoruz şuan diğer arkadaşlarım store lardan 300 500 tl ye çakma alıyorlardı. aldıklarımızın linkini atıyorum.
alırken sunlara dikkat ettik:
hemen bozulmasın.
oyun zevkini bolmesin.
malzemesi çok dandik olmasın.
boulma durumunda firma ile iletişim kurabilelim.
Linkler:

yani cok bilgim yok gamesir konusunda ama biz bunları aldık belki bir fikir olur sana ancak butce varsa xbox orginal coz birtane kafan rahat olsun derim .

Reis valla ben 2009 dan kalan bir snopy kullanıyordum ve işimi goruyordu ancak değiştirmek istediğimde bende gamesir e baktım ama markaya ısınamadım herhangi bir hata olduğunda iletişim kurabileceğim firma olsun istedim 3 arkadaş 3 farklı oyun kolu aldık hepimizde sorunsuz kullanıyoruz şuan diğer arkadaşlarım store lardan 300 500 tl ye çakma alıyorlardı. aldıklarımızın linkini atıyorum.
alırken sunlara dikkat ettik:
hemen bozulmasın.
oyun zevkini bolmesin.
malzemesi çok dandik olmasın.
boulma durumunda firma ile iletişim kurabilelim.
Linkler:

yani cok bilgim yok gamesir konusunda ama biz bunları aldık belki bir fikir olur sana ancak butce varsa xbox orginal coz birtane kafan rahat olsun derim .
monster pusat ı çok beğenmiyorlar msi da kablolu o yüzden düşünmem. nintendo da hiç güven vermiyor. Ben hala bu üç örnek arasındayım tavsiye için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri