Neler Yeni

Oyun ve müzik için kulaklık önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Merhabalar dostlar. Öncelikle yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm ve bunun ekonomik anlamda da kötü etkileyebileceğini gördüğüm için beklemek istemiyorum yoksa 2-3 ay sonra da alınabilir, kulaklığım var çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz? Almak için doğru zaman mı yoksa beklenmeli mi bu konuya da fikir belirtirseniz sevinirim.

Bende anker Q10 var ve kasama taktığım bluetooth aparatı aracılığı ile bağlıyorum fakat bu sefer mic kullanamıyorum oyunlarda vs. Zaten şu sıralar sürekli ses gittiği için resetlemek gerekiyor sık sık.
Bu yüzden bilgisayarda kullanmak için oyun ve müzik amaçlı olarak kulaklık bakıyorum.

Kriter olarak önceliğim ses kalitesi ve uzun ömürlülük. Mikrofonu kötü olmadığı sürece sıkıntı yok: orta derece bi mikrofon da oyunlarda vs sohbet etmek için yeterli zaten.
Bütçe 2k ile 2,5k arası olsun dedim sağlam olmasını istediğim için az tutmak istemiyorum bütçeyi. Çok fazla da para vermek istemiyorum ileride müzik için bluetoothlu alırsam asıl parayı ona veririm hem telefon hem pcde kullanabileceğim için.

Şimdiden öneriler için teşekkürler dostlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MoonWalk

Ömürlük kalite ve ses kalitesi açısından 2600₺'ye cloud 3 almak mantıklı mı? Bu fiyata en iyisi mi ya da bu ürün için iyi fiyat mı indirim beklenir mi?

Son düzenleme:

MoonWalk

80+ Bronze

Hem oyun hem müzik için bu model daha iyi olur. Cloud 3'ün ağırlıklı tarafı oyun, müzik konusunda mağazada denemek gerekiyor nasıl olduğunu tam anlamak için. Fifine H9'un fazla alıcısı yok, Cloud 3'ün kullanıcı deneyimi daha çok ve daha net bir model. Bu bütçeler için de bilinen modeller arasında Cloud 3 var sadece mantıklı olarak, farklı farklı modeller de var iyi olduğu söylenen ancak muallaktalar.
Q10 da aparatsız sorun çıkarmıyorsa yüksek ihtimal sorun aparattadır, UB500 önerilir genelde.

erencavdarr

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hem oyun hem müzik için bu model daha iyi olur. Cloud 3'ün ağırlıklı tarafı oyun, müzik konusunda mağazada denemek gerekiyor nasıl olduğunu tam anlamak için. Fifine H9'un fazla alıcısı yok, Cloud 3'ün kullanıcı deneyimi daha çok ve daha net bir model. Bu bütçeler için de bilinen modeller arasında Cloud 3 var sadece mantıklı olarak, farklı farklı modeller de var iyi olduğu söylenen ancak muallaktalar.
Öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
Attığın kulaklık seninde dediğin gibi kullanıcı deneyimi açısından soru işareti. Bu yüzden uzun ömürlü müdür bi sorun çıkartır mı bunu daha çok düşündürür.
Zaten sadece mağazalarda satılıyor ve ben bursadayım alamam bu fiyatlara.

Cloud hem popülerlik açısından hemde duruş açısından zaten eski modelleridnen beri vay be oyuncu kulaklığı işte dediğim bir üründür.
Cloud 3'te de sesin çok arka düz bir profilden geldiği sanki uzaydan dinliyormuşum hissiyatı veriyor diyenler olduğu için tatmin etmezse acaba diye tereddüte kaldım. (Birde yazılımı çok kötü diyen biri vardı)
Evet asıl amacı oyun olacak alacağım kulaklığın ama dediğim gibi ben oyun oynarken bile aralarda müzik dinlerim, ya da dinlemesem bile dizi izlerken veya sesleri etkileyici olan hikayeli oyunları oynarken güzel ses vermesi önemli. Kısacası ankerin uygun fiyatlı kulaklığından(Q10life) geçtiğimden ötürü ondan aşağıda bariz kötü performans verse param boşa gitti diye üzülürüm yani.

Söylediğim gibi ses kalitesi ve uzun ömürlülük açısından f/p hangisidir sizce? Bir de fiyat konusu önemli benim için daha uyguna almak için beklemek mi lazım? Ürünü indirimsiz alırsam içim gider zaten fazla bütçe ayırdım ihtiyaç sırasına göre .d

Q10 da aparatsız sorun çıkarmıyorsa yüksek ihtimal sorun aparattadır, UB500 önerilir genelde.
yok hocam bende de zaten UB500 var sorun ankerde telefondayken de olmuştu. zaten bu modeli piyasadan çektiler.

MoonWalk

80+ Bronze
Rica ederim.

Söylediğim gibi ses kalitesi ve uzun ömürlülük açısından f/p hangisidir sizce? Bir de fiyat konusu önemli benim için daha uyguna almak için beklemek mi lazım? Ürünü indirimsiz alırsam içim gider zaten fazla bütçe ayırdım ihtiyaç sırasına göre .d
HS65 daha alınabilir geliyor ancak konfor (yukarıdan sıkma) konusunda sıkıntı yaşayanlar da olduğundan Cloud 3'ü yazdım. Oyun performansı konusunda benzer olurlar, müzik deneyimi olarak daha iyi performans verebilir. Daha ucuzdu, dolar artınca hemen zam geldi. Farklı bir seçenek olarak da bu bütçeler için alternatif bulunmuyor şu anlık. Fiyatına göre performansı konusunda Nova 1, Blackshark V2 X, Cloud Core yerine H2002P daha tutarlı, aradaki deneyim farkı fazla olmayacak ve ortalama 600-700TL de fark bulunuyor. Piyasadan ötürü ya az para vermek gerekiyor ya da bütçeye göre en iyisini almak gerekiyor. HS65 de alınabilir bir ürün, bütçe sorunu yoksa alınabilir. Fiyatına değip değmeyeceğini düşündürmeyecek model H2002P, fiyatına değeceği konusu da canlı deneyime bağlı olan ürünler HS65, Cloud 3.

erencavdarr

80+ Bronze
HS65 daha alınabilir geliyor ancak konfor (yukarıdan sıkma) konusunda sıkıntı yaşayanlar da olduğundan Cloud 3'ü yazdım. Oyun performansı konusunda benzer olurlar, müzik deneyimi olarak daha iyi performans verebilir. Fiyatına değip değmeyeceğini düşündürmeyecek model H2002P, fiyatına değeceği konusu da canlı deneyime bağlı olan ürünler HS65, Cloud 3.
Rahatlık önemli ve mikrofonu çıkarılabilir olmayanları sevmiyorum sürekli burnumun dibinde oluyor.
Cloud 3'e sıcaktım fakat kullanıcılar resmen ikiye ayrılmış; sesi çok az, ses kalitesi o kadar da iyi değil, yazılım berbat diyenler olmuş

Youtube'da öven bi burak şolt'u gördüm vallahi o da oyun anlamında. Onun dışında kararsız bıraktılar kulaklığa ekstra uygulamalarla müdahele etmeden kötü diyorlar. E 2600 lira verdiğim kulaklıkta beni bunlarla uğraştırmamalı bence.

Madem bu bütçede seçenek yok seçeneklerinde yorumları karışık, bütçeyi düşürsek f/p açısından neler var hocam? (H2002P aklımda)

Son düzenleme:

erencavdarr

80+ Bronze
valla hocam adam akıllı içimin rahat edeceği bir şey bulamazsam ucuz yollu H2002P alıcam geçicem yazdan sonra pc yenilemeyi düşünüyorum falan zaten yüküm fazla olacak bunu aradan çıkartayım bari (dolar 38)

erencavdarr

80+ Bronze
valla hocam adam akıllı içimin rahat edeceği bir şey bulamazsam ucuz yollu H2002P alıcam geçicem yazdan sonra pc yenilemeyi düşünüyorum falan zaten yüküm fazla olacak bunu aradan çıkartayım bari (dolar 38)
aldım teşekkürler tekrar

MoonWalk

80+ Bronze
Rahatlık önemli ve mikrofonu çıkarılabilir olmayanları sevmiyorum sürekli burnumun dibinde oluyor.
Cloud 3'e sıcaktım fakat kullanıcılar resmen ikiye ayrılmış; sesi çok az, ses kalitesi o kadar da iyi değil, yazılım berbat diyenler olmuş

Youtube'da öven bi burak şolt'u gördüm vallahi o da oyun anlamında. Onun dışında kararsız bıraktılar kulaklığa ekstra uygulamalarla müdahele etmeden kötü diyorlar. E 2600 lira verdiğim kulaklıkta beni bunlarla uğraştırmamalı bence.

Madem bu bütçede seçenek yok seçeneklerinde yorumları karışık, bütçeyi düşürsek f/p açısından neler var hocam? (H2002P aklımda)
H2002P dışında durumu bu kadar net bir model pek bulunmuyor, daha birçok model var ancak fiyatına göre performansının iyi olduğunu kanıtlayan modellerden H2002P.
aldım teşekkürler tekrar
Rica ederim. Kendi sitesinden combatry koduyla alınabiliyor, diğer sitelere göre daha ucuza gelir ancak fazla fark yoksa da sorun değil.

erencavdarr

80+ Bronze
Kendi sitesinden combatry koduyla alınabiliyor, diğer sitelere göre daha ucuza gelir ancak fazla fark yoksa da sorun değil.
kendi sitesinde 1500 lira. olsa olsa yine 1200 lira civarına gelir ben çabuk gelsin diye amazondan aldım tek tıkla yanlışlıkla prime almıştım zaten .d

MoonWalk

80+ Bronze
kendi sitesinde 1500 lira. olsa olsa yine 1200 lira civarına gelir ben çabuk gelsin diye amazondan aldım tek tıkla yanlışlıkla prime almıştım zaten .d
Oraya da zam getirmişler (H2002D modelinin de fiyatı yükselmiş aynı şekilde). Detaylı bakmamıştım, öncesinde 1.104TL'ye geliyordu. Hem çok tercih edilip hem de dolar artınca direkt zamlanmış.

erencavdarr

80+ Bronze
Oraya da zam getirmişler (H2002D modelinin de fiyatı yükselmiş aynı şekilde). Detaylı bakmamıştım, öncesinde 1.104TL'ye geliyordu. Hem çok tercih edilip hem de dolar artınca direkt zamlanmış.
o kadar 100₺'sine kadar önemli değil ya sonra almayınca pişman oluyor insan. 2 ay öncesinde araba yenilemek için altın bozdurduk, elimizdeki arabayı satana kadar da altın borç aldık araba hâlâ satılmadı. 200 bin TL zarara girdik durup dururken. Ülke böyle yani alışmak lazım 100-200'e takılırsan hep üzülürsün

Top Bottom