Neler Yeni

Öneri Oyun Odası Hazırlama Rehberi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Selamlar bugün sizle güzel bir oyuncu odası yapacagiz rehber gibi bir şey olucak bı ilk defa yapıyorum eksiklerim için kusura bakmayın
UYARI: seçtiğimiz eşyalar göz zevki vs olarak seçilmiştir markanın kalitesini vs araştırmadım hadi başlayalım

İlk olarak masadan başlayalım dostlarım bütçesi olanlar 2 adet alıp l şeklinde kullanabilir
989 TL

2. Olarak olmazsa olmaz RGB LED

5 metre 78.89 TL

3. Olarak arka planımızı süslemeye geçelim hadi CS:GO ışıklı tablo siz oynadiginiz oyuna göre seçersiniz
199 TL

Kablo kalabalığı olsun istemeyiz değilmi
kablo tutucu
23 TL

Kulaklık tutucu bütçeniz artarsa RGB alırsınız
86.30 TL

Duvara raf alirsaniz böyle figürler şık durucaktir
39.90 TL bu fiyat bandında figür alabilirsiniz çokça vardır

Figür için raf lazımdı buldum geldim
53.99 tl

Önerilerinize açığım şimdilik bu kadar aklıma geldi dediğim gibi ilk rehberim galiba siz yazın ben ekleyeyim Ana konu yapabiliriz teşekkürler

Son düzenleme:

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Selamlar bugün sizle güzel bir oyuncu odası yapacagiz rehber gibi bir şey olucak bı ilk defa yapıyorum eksiklerim için kusura bakmayın
UYARI: seçtiğimiz eşyalar göz zevki vs olarak seçilmiştir markanın kalitesini vs araştırmadım hadi başlayalım

İlk olarak masadan başlayalım dostlarım bütçesi olanlar 2 adet alıp l şeklinde kullanabilir
989 TL

2. Olarak olmazsa olmaz RGB LED

5 metre 78.89 TL

3. Olarak arka planımızı süslemeye geçelim hadi CS:GO ışıklı tablo siz oynadiginiz oyuna göre seçersiniz
199 TL

Kablo kalabalığı olsun istemeyiz değilmi
kablo tutucu
23 TL

Kulaklık tutucu bütçeniz artarsa RGB alırsınız
86.30 TL

Önerilerinize açığım şimdilik bu kadar aklıma geldi dediğim gibi ilk rehberim galiba siz yazın ben ekleyeyim Ana konu yapabiliriz teşekkürler
Hocam hemen uyarı olarak geçeyim RGB LED TIRTIKLI DUVARLARA KESİNLİKLE YAPIŞMIYOR kaçarı yok abi başka bir çözüm bulmak zorundasınız değerlendirmek isterken gitti yani.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa Ödemiş
güzel olmuş hocam eline sağlık

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hemen uyarı olarak geçeyim RGB LED TIRTIKLI DUVARLARA KESİNLİKLE YAPIŞMIYOR kaçarı yok abi başka bir çözüm bulmak zorundasınız değerlendirmek isterken gitti yani.
Bunu masa altı vs de yapabilirler olmadi çözüm bulamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim

Konu tutmadı F

Son düzenleme:

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Teşekkür ederim

Konu tutmadı F
Masa altı yerine monitör arkası alsınlar zamanında 50TL ye almıştım. Monitör arkası 2 ve masa altı 2 tane sese duyarlı birde gayet güzel.

Teşekkür ederim

Konu tutmadı F
Konunun tutmasının sebebi fazla detaylı değil ve başlık çekici değil çünkü sen öneri istiyor gibi konu açmışsın başta

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Masa altı yerine monitör arkası alsınlar zamanında 50TL ye almıştım. Monitör arkası 2 ve masa altı 2 tane sese duyarlı birde gayet güzel.

Konunun tutmasının sebebi fazla detaylı değil ve başlık çekici değil çünkü sen öneri istiyor gibi konu açmışsın başta
Uygun konu bulamadım.reis.ya

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Uygun konu bulamadım.reis.ya
Konu tutturmak için konu açma işe yaramaz zaten daha düzgün bir başlık bulursan herkes önerilerini bulabilir 3-5 öneriyle olacak bir şey değil yani.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Güzel olmuş konu .Ama herkesin oda konumu şekli aynı olmadığından pek uymayabilir yine de eline sağlık
Masa konusunda öneriler olursa alternatifi yapabiliriz hocam

Top Bottom