Yapma be bende şuan bir masa var çok büyük ama ahşap olduğu için açık kahverengi rengi var kötü gözüküyor siyah veya beyaz istiyorum acaba masa boyatmak diye bir şey var mık
kral 200 TL cok cok nadir ve bulunma ihtimal sifira iniyor. malesef
Kral Malesef senin dedin 250-400 tl arasiYapma be bende şuan bir masa var çok büyük ama ahşap olduğu için açık kahverengi rengi var kötü gözüküyor siyah veya beyaz istiyorum acaba masa boyatmak diye bir şey var mı
Aşırı büyük full siyah veya beyaz istiyorsan linnmon adils bakabilirsiniz Ikea da.@Rambo_87 Aşırı büyük full siyah/beyaz bir masa lazım üstünde kasa ve 2 tane 27 inch 1 tane 28 inch monitör duracak çünkü tabi 200 liraya varsa
Linnmon Adils güzelmiş beğendim 200x60 olanda ama en ortada bir ayak daha var o ayak rahatsız etmez mi beni? Yani koltuğun içeri girmesini engellemez mi? Engellemese bile o masanın en ortasındaki ayak bacaklarımın ortasında kalacağı için kötü olabilir ama ortadaki ayak eğer arkalardaysa bana değmez bilemedimAşırı büyük full siyah veya beyaz istiyorsan linnmon adils bakabilirsiniz Ikea da.
200x60 cm ama çok sade(150x75 de var)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bütçeniz 200 galiba
Böyle hocam. Sizin ayağınızı rahatsız etmez ve dayanıklı. Ben de 150x75 bakıyorum bugün alacağım inşallah.Linnmon Adils güzelmiş beğendim 200x60 olanda ama en ortada bir ayak daha var o ayak rahatsız etmez mi beni? Yani koltuğun içeri girmesini engellemez mi? Engellemese bile o masanın en ortasındaki ayak bacaklarımın ortasında kalacağı için kötü olabilir ama ortadaki ayak eğer arkalardaysa bana değmez bilemedim
Reis L masa varmı beyaz 3 monitör 1 kasa sigacak fiyatı önemli değil ama 400i geçmezse iyi olurKral Malesef senin dedin 250-400 TL arasi
bime geldi benzeri 270 tl yeHayelimdeki masa. Günün birinde yapabilecek bir marangoz ve param olursa buna benzer bir şey yaptıracağım. Sizin attıklarınız düz masa. Biz oyuncu farkı ile arıyoruz.
bime geldi benzeri 270 TL ye
Hocam hiç alakası yok ya. . Ben bunu istiğrem arkadaş.bime geldi benzeri 270 TL ye
Mesaj otomatik birleştirildi: