Üniversite baslio elimde başka laptop yok okula herzaman getirmek gerekio o yüzden laptop arıyorumMasaüstü toplayın bence.
Bütçemi asio ya
250 tl hepsiburada kampanyası ile 6750 tl ye düşüyor yanlışım yoksa.
ya belki adamın işi var.Masaüstü toplayın bence.
Knk malesef ya 2 yıl yazın felan çalıştım bütçem max 6250 tl dediğim gibi daha da çalışamam çok yoruldum başka model varmı bildiğin ?250 TL hepsiburada kampanyası ile 6750 TL ye düşüyor yanlışım yoksa.
bakayım ama bulunurmu bilemedim.Knk malesef ya 2 yıl yazın felan çalıştım bütçem max 6250 TL dediğim gibi daha da çalışamam çok yoruldum başka model varmı bildiğin ?
Oyun felan da zaten xbox ım var yeni nesil oyunlari ordan oynuyorum bana cs valo lol açsa hayli hayli akıcı şekildeoyun laptopları o civarlardan başlıyor .sadece okul için deseniz 3k lık ssd li modeller bile yeter (2k lık ssdler bile yeterli olabilir duruma göre) oyun işin içine girdiği için nvidia olarak en kötü 1650 modelden aşağı düşmemek lazım en uygunu da linkini attığım 6750 TL ye denk geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakayım ama bulunurmu bilemedim.
Bütçem max 6250 TL oyun okul için laptop arıyorum hangi modelleri önerirsiniz?
Knk yanlış mi gördüm nakliye ücreti ile 928 dolar yapio bi bakarmisinVergi dahil mi bilmiyorum siz gine de bakın dahil mi diye değilse vergi dahil fiyatı büttçenizi rahat geçer.Amazon.de: Lenovo - IdeaPad L340 15 Gaming Laptop - Intel Core i5 - 8GB Speicher - NVIDIA GeForce GTX 1650 - 256GB Solid State Drive - Schwarz : Elektronik & Foto
Amazon.de: Lenovo - IdeaPad L340 15 Gaming Laptop - Intel Core i5 - 8GB Speicher - NVIDIA GeForce GTX 1650 - 256GB Solid State Drive - Schwarz : Elektronik & Fotowww.amazon.com
Veya satıcı güveniliri fenan bilmiyorum ama bi ara görmüştüm konusunu galiba.
şu O fiYatA mASaĞÜstü TOpLa Lalarından sıkılmadınızmı? adam belki laptop istiyor hem gezecek seyahat edecek okula götürecek. ne yapsın koskoca kasayı monitörle birlikte her gün yanında okulamı taşısın? az mantık allah aşkına ya.Masaüstü toplayın bence.
Ne demiştim çıkabilir.Knk yanlış mi gördüm nakliye ücreti ile 928 dolar yapio bi bakarmisin