Korsan oyun önerin dememiş.Sen oyun öner sus niye bu kadar abartıyorsunuz?Utanmadan bir de evet diyorsun. Baştan sona oku bunu.
Sen kimi susturuyorsun la? Kimsin sen?Korsan oyun önerin dememiş.Sen oyun öner sus niye bu kadar abartıyorsunuz?
Sus derken git öteye sus ağla falan demiyorum.Sen kimi susturuyorsun la? Kimsin sen?
Mafia 1-2 Gta 4 Gta San pes 2016-2017Pentium E5500 2.8 GHz 2core 2thread
4gb Ram
Nvidia GeForce GT630 2GB
Şimdiden teşekkürler
adam zaten 2300 tl maaş alıyor 250 tl bir oyuna veremez zaten yırtınarak alıyor o bilgisayarı herkes sizin gibi zengin değilUtanmadan bir de evet diyorsun. Baştan sona oku bunu.
Rehber - Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?
Korsan demek, herhangi bir yapımcının izni olmadan ortaya çıkardığı oyunu, filmi, diziyi çoğaltmak denir. Yani yapımcı ortaya çıkardığı ürünlerden para kazanmak isterken korsan ürün kullananlar yüzünden para kazanamıyor ve yaptığı ürün istediği değeri göremiyor bu da bir nevi kul hakkı söz...donanimarsivi.com
Benim annem babam da asgari ücret ile çalışıyor?adam zaten 2300 TL maaş alıyor 250 TL bir oyuna veremez zaten yırtınarak alıyor o bilgisayarı herkes sizin gibi zengin değil
kardeşim boş yapacaksan kendi konunda yep ben oyun öner dedimBenim annem babam da asgari ücret ile çalışıyor?
Zengin değilim ama parasının yettiği oyunları alıp oynasın zaten attığım oyunların çoğu 10-15 TL lik oyunlar.
Epic games in verdiği beleş oyunları oynayabilir ayrıca konu sahibinin attığı sistem 250 TL lik oyunu kaldırmıyor.
Gamepass kullanabilir aylık 15-30 TL verip 100 den fazla oyuna sahip olabilir.
Among Us oynayabilir zaten oyun İndirimsiz 10 TL.
kardeşim bende korsan oyun elimden geldiğince almamaya çalışıyorum ki zaten 6 oyun yüklü pc'de 3'ü korsan 3'ü orjinal oyun ki bende warband vardı korsan elimde serial key olmasına rağmen para biriktirip dlc ile birlikte steam'den satın aldım şöyle bir düşün yıllarca aylarca para biriktiriyorsun en sonunda bilgisayar alınca o bilgisayar ile en çok oynamak istediğin oyunu oynamak istiyorsun ama o bilgisayarı zaten yırtınarak almışsın. Demek istediğim adam yırtınarak aldığı bilgisayardan oyun oynamayı çok istiyor ve parası olmadığı için mecburen korsana yöneliyor korsanı engellemek Türkiye gibi bir ülkede imkansız. Özellikle PC ve oyun fiyatları böyleyken.Benim annem babam da asgari ücret ile çalışıyor?
Zengin değilim ama parasının yettiği oyunları alıp oynasın zaten attığım oyunların çoğu 10-15 TL lik oyunlar.
Epic games in verdiği beleş oyunları oynayabilir ayrıca konu sahibinin attığı sistem 250 TL lik oyunu kaldırmıyor.
Gamepass kullanabilir aylık 15-30 TL verip 100 den fazla oyuna sahip olabilir.
Among Us oynayabilir zaten oyun İndirimsiz 10 TL.