Neler Yeni

Öneri Oyun önerisi?

bayrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
murat akay
Yıllar önce Bi warface belasına tutuldum, siz de kurun, oynayın. Benden daha mutlu olmaya hakkınız yok😂

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Growtopia olmasa hayatım belki daha iyi yerlere gidebilirdi lolden daha berbat bir oyun

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Herkese Merhaba canım sıradan oyunlardan sıkıldı (cs ets) bu oyun olmazsa ben hayattan zevk almazdım dediğiniz oyunlar nelerdir
Forza Horizon, NFS serileri olabilir. Sonuçta hayatınız boyunca alamayacağınız arabaları sürme şansınız oluyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kanka ya crysis'ten bir tek ben mi zevk alamıyorum cidden çok sıkıcı geliyor 30 dk dan fazla dayanamıyorum nasıl eğlenebilirim bu oyunda herkesin överken benim sevmedim demem resmen sürüdeki kara koyun gibi hissetiriyor ama oyun cok sıkıcı geliyor ya
Hocam aynısını rdr2'de ve witcher serisinde yaşadım. Küçüklüğümün oyunudur onun da etkisi var da bu bir yana, beni hikayesi hatta hikayesinden çok karakterleri içine çekiyor türkçe dublajla da birleşince baya sarıyor.

Şöyle düşünün her yıl düzenli olarak 3 seriyi de 2 kere bitiririm 2010'dan beri crysis serisini oynuyorum.
Diğer oyunları da çıktığı tarihten itibaren günümüze kadar oynamaya başladım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Tomb raider (eski tomb raider)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynısını rdr2'de ve witcher serisinde yaşadım. Küçüklüğümün oyunudur onun da etkisi var da bu bir yana, beni hikayesi hatta hikayesinden çok karakterleri içine çekiyor türkçe dublajla da birleşince baya sarıyor.

Şöyle düşünün her yıl düzenli olarak 3 seriyi de 2 kere bitiririm 2010'dan beri crysis serisini oynuyorum.
Diğer oyunları da çıktığı tarihten itibaren günümüze kadar oynamaya başladım
TCL Entertainment Studios arkadaş da aynı senin gibi crysis hastası youtube kanalına bak derim

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mert Uzel
Crysis serisi
Metro serisi
Half life 2
Max Payne 1 2
Mafia serisi (3 hariç)
Control
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ya crysis'ten bir tek ben mi zevk alamıyorum cidden çok sıkıcı geliyor 30 dk dan fazla dayanamıyorum nasıl eğlenebilirim bu oyunda herkesin överken benim sevmedim demem resmen sürüdeki kara koyun gibi hissetiriyor ama oyun cok sıkıcı geliyor ya
Olabilir herkes sevmeyebilir ben crysis serisini çok severim genelde haftanın 7 günü Crysis oynarım 😃
herşeyi ezberleme rağmen sarıyor seriyi tüm zorluk seviyelerinde bitirdim.

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bglleri satıp oyunu bıraktıktan sonra epey para getirmişti ama🤭😁🥰
Ama fakir oluncada sürünüyorsun işte, Allah belamı verdi yine başladım bu hafta bitsin ara tatil olucak her gün profit yapacağım bgl yapıp satıcam öyle bırakıcam oyunu inşallah

Top Bottom