S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
altyazı var dublaj yok olsa keşkeBir de Tr dublaj yapamıyor muyuz bu orjinal oyunlara
altyazı var dublaj yok olsa keşkeBir de Tr dublaj yapamıyor muyuz bu orjinal oyunlara
Alt yazı da olur ya nasil bulabilirizaltyazı var dublaj yok olsa keşke
al kankksAlt yazı da olur ya nasil bulabiliriz
Oyun şimdi zevkli hal almaya başladıal kankks
Red Dead Redemption 2 Türkçe yama
Herkese merhaba, çok uzatmadan konuya giriyorum. RDR2'ye tabiri caizse aşık olduğumdan bu oyun için özel bir çalışmaya giriştim. Özel bir mod Manager yaparak Türkçe yamanın fontunu oyunun orijinal fontuyla değiştirdik. Kutucuk problemi olmaması için nexus mods a turkish font yükleyip bu mod...www.technopat.net
Bunu bitireyim de ustam 34 dolar bakiye var işte varsa böyle yeni hikayeli oynayacak kişiye tavsiyeniz önerin alayımRdr 2 en başta biraz yavaş ve sıkıcı gelebilir zamanla daha akıcı olmaya başlıyor Last of us bakabilirsin türkçe dublajlı. Mafia 1 Remake olabilir
keyfini çıkar hacı acele etme hikayeyi bitirmek içinOyun şimdi zevkli hal almaya başladı
Eyvallah yok ilk başlarda arkadaş da dedi yavaş ilerliyor diye tr yama da yapınca daha iyi oldu ztnkeyfini çıkar hacı acele etme hikayeyi bitirmek için
yani sen diyon ki detroit rdr 2den daha iyiDostum rdr2 almanı önermem. İlk defa hikayeli oyun oynuyorsan seni bayağı bi sıkabilir. Bazı hikayeli oyunları devam ettirmek zor olabiliyor. Detroit become human almanı öneririm steamde pahalı olabilir tam bilmiyorum. Eğleneceğini düşünüyorum rdr2'de çok eğlenemeyebilirsin.
Aldım artık ustam başladım İlk zamanlar sıkıcı gelir diyorlar ztnDostum rdr2 almanı önermem. İlk defa hikayeli oyun oynuyorsan seni bayağı bi sıkabilir. Bazı hikayeli oyunları devam ettirmek zor olabiliyor. Detroit become human almanı öneririm steamde pahalı olabilir tam bilmiyorum. Eğleneceğini düşünüyorum rdr2'de çok eğlenemeyebilirsin.
rdr 2 herkese hitap etmez aga salla gitsin. sen oynadığına pişman olmıcaksın merak etmeAldım artık ustam başladım İlk zamanlar sıkıcı gelir diyorlar ztn
Hayır ben öyle bir şey demedim. Rdr2 şu ana kadar yapılmış en iyi oyundur. Ama hangi konuda? Ben hikayesini çok beğenmedim. Ama uğraşılan detaylar, her bir köşesinde ayrı bir canlılık, mükemmel grafikler... Fakat soracak olursan istenmeyen tüyleri bile diken diken eden anlar yaşamadım. Fazla fazla boş ana görevler var. Detroit konusunda ise yeni başlayan birinin hikayeli oyunlara katılması için gereken basitliğe sahip. Ben hikayeli oyun furyasına witcher 3 ile başladım. 10 saat oynamama rağmen bıraktım çünkü anlaması zor bir oyundu.yani sen diyon ki detroit rdr 2den daha iyi