Eğlence anlayışı kişiden kişiye göre değişir ama assasins creed ve cod serilerini 0dan bitirebilirsinizAtmosferi eğlenceli oyun önerir misiniz? chill bir hikayesi olan eğelenceli oyun
sistemim gtx1650 i7 9gen
eyw hocam bakacamOri serisi oynanır. 2 oyunluk seri, bir oyunu 10-13 saat civarı sürer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forza falan oyna, ya da çok önceden çok severek oynadığın oyunu tekrar oyna.
eyw hocamPacific drive , signalis , dave the diver , dredge.
her 2 seride eski ilk oyundan başlasam eski mekanikler sıkar mı? yoksa hala oynanır mı?Eğlence anlayışı kişiden kişiye göre değişir ama assasins creed ve cod serilerini 0dan bitirebilirsiniz
önerin için teşekkür ederimLol oyna yasuo al mid oyna 0/48/2 git sonra iyi oynayan jgye jg diff yaz .d gerçek eğlence şaka bi yana kafa dağıtmalık oyun istiyosan watch dogs bakabilirsin
Pc iyise codda 0dan başlaman gerekmez ama assassin's creedde 0dan başlaman daha iyi olur hikaye bağlamındaeyw hocam bakacam
eyw hocam
her 2 seride eski ilk oyundan başlasam eski mekanikler sıkar mı? yoksa hala oynanır mı?
önerin için
hoca rdr oynadım detroitide oynadım the last of usu oynuyacaktım pc kaldırmaz diye indirmedim. Uncharted 4 oynarsam önceki oyunları oynamam gerekir mi eksiklik bakımından teşekkürler.rdr oynamışsındır zaten detroit de iyi the last of us da iyi bide uncharted 4 türkçe dublajlı oyun müq game pad alırsam televizyondan oynicam tamamını tabi pc 4k kaldırırsa
bakacam hocam teşekkürler.jalopy diye bi oyun var istersen bi dene
call of dutyden bahsediyosanız modern warfare serisine başladım. Teşekkür ederim.Pc iyise codda 0dan başlaman gerekmez ama assassin's creedde 0dan başlaman daha iyi olur hikaye bağlamında
metro 2033, metro last light, metro exodus üçünüde yazdığım sırayla oynamadı öneririm (hikaye sıralaması yazdığım gibi ilerliyor) atmosferi hikayesi vs çok iyi bir oyun çoğu türk oyuncu tarafından ihmal edilen bir oyun herkesede tavsiye ederim oynamayan oynasın ve oynatsın.Atmosferi eğlenceli oyun önerir misiniz? chill bir hikayesi olan eğelenceli oyun
sistemim gtx1650 i7 9gen