Neler Yeni

Oyun oynama hevesimi geri kazanabilir miyim?

Aaahmt

80+ Silver
canin sikkin suan ondan canin istemiyo. moralin yerindeyken oynayasin da gelir. 20 yasindayim kendimi bildim bileli her zaman tek basima oyun oynarim
Canım biraz sıkkın evet. Hikayeli oyun önerin var mı?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Merhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler

Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198834344427/
Türkiyede yaşamak hiç stresli değil niye hevesin kaçtı ki

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Sürücülerimden bi haberim ekran kartı driverini birkaç kere güncelledim geri kalan driverler güncel idi
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 olacağım bir ay sonra
Onlari guncelle, Nvidia Geforce Experience indir. Gereksiz suruculer varsa sil, driver booster falan kullandiysan yanlis suruculerden dolayi bu sikintilari yasiyorsun muhtemelen.

ahenk'

80+ Silver
Aynı şey herkesin başına gelmiştir. Eski hevesin asla geri gelmez dost...

599TL'ye psikolog seansı almak daha mantıklı gibi :D. ayrıca bu tarz oyunları hiç denemedim ön yargım var lole benzetiyorum lolüde hiç oynamadım
Lolle aynı cümlede geçmesi hakaret bu oyuna. İlla para vermene gerek yok pcde oynuyorsan korsan indirebilirsin. Onun dışında benim en sevdiğim oyun oldu o keşif hissi vs anlatılmaz.

Aaahmt

80+ Silver
Türkiyede yaşamak hiç stresli değil niye hevesin kaçtı ki
Hocam sanırım benim psikolojimle alakalı film-dizi izlemekte istemiyorum şöyle diyim okulu bitiremedim açık lisedeyim dersler kötü, işim yok sağlık yönünden sıkıntılarım var ayın 16sında randevüm var bir yerlerime boru girecek vs çok sıkıntılı işler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlari guncelle, Nvidia Geforce Experience indir. Gereksiz suruculer varsa sil, driver booster falan kullandiysan yanlis suruculerden dolayi bu sikintilari yasiyorsun muhtemelen.
geforce yüklü driver boosteri bir arkadaşım yükletti gereksiz sürücüleri nasıl bulup silebirilim driver boosteri silmiştim

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Moruk, senin artık yaşın geçmiş diyecektim, 18 mişin. Yeni eğlenceler keşfetmeye bak. Çok oynamışsın, ondandır. Film izle, Müzik dinle, Fotograf düzenle, Resim çiz falan.

Aaahmt

80+ Silver
Moruk, senin artık yaşın geçmiş diyecektim, 18 mişin. Yeni eğlenceler keşfetmeye bak. Çok oynamışsın, ondandır. Film izle, Müzik dinle, Fotograf düzenle, Resim çiz falan.
Teşekkür ederim şunu eklemek istityorum çok fazla sosyalleşmek istiyorum fakat benim için çok zor geçiyor bu süreç

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2-3 ay önce hevesim gitti hala gelmedi sana başarılar dilerim :D

Top Bottom