Türkiyede yaşamak hiç stresli değil niye hevesin kaçtı kiMerhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler
Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198834344427/
Onlari guncelle, Nvidia Geforce Experience indir. Gereksiz suruculer varsa sil, driver booster falan kullandiysan yanlis suruculerden dolayi bu sikintilari yasiyorsun muhtemelen.Sürücülerimden bi haberim ekran kartı driverini birkaç kere güncelledim geri kalan driverler güncel idi
Mesaj otomatik birleştirildi:
18 olacağım bir ay sonra
Lolle aynı cümlede geçmesi hakaret bu oyuna. İlla para vermene gerek yok pcde oynuyorsan korsan indirebilirsin. Onun dışında benim en sevdiğim oyun oldu o keşif hissi vs anlatılmaz.599TL'ye psikolog seansı almak daha mantıklı gibi . ayrıca bu tarz oyunları hiç denemedim ön yargım var lole benzetiyorum lolüde hiç oynamadım
tamam olm iste wir sind alle bruder und schwesternİki almanca bir araya gelmemeli bence hocam
Hocam sanırım benim psikolojimle alakalı film-dizi izlemekte istemiyorum şöyle diyim okulu bitiremedim açık lisedeyim dersler kötü, işim yok sağlık yönünden sıkıntılarım var ayın 16sında randevüm var bir yerlerime boru girecek vs çok sıkıntılı işlerTürkiyede yaşamak hiç stresli değil niye hevesin kaçtı ki
geforce yüklü driver boosteri bir arkadaşım yükletti gereksiz sürücüleri nasıl bulup silebirilim driver boosteri silmiştimOnlari guncelle, Nvidia Geforce Experience indir. Gereksiz suruculer varsa sil, driver booster falan kullandiysan yanlis suruculerden dolayi bu sikintilari yasiyorsun muhtemelen.
Teşekkür ederim şunu eklemek istityorum çok fazla sosyalleşmek istiyorum fakat benim için çok zor geçiyor bu süreçMoruk, senin artık yaşın geçmiş diyecektim, 18 mişin. Yeni eğlenceler keşfetmeye bak. Çok oynamışsın, ondandır. Film izle, Müzik dinle, Fotograf düzenle, Resim çiz falan.