İşte diyorum tr şartları. Ben de çok sıkıntı çektim, çekmeye de devam ediyorum. Üniversite bitirdim bölümden işe giremiyorum, sanayide çalışıyorum, borçlarım var vs vsHocam sanırım benim psikolojimle alakalı film-dizi izlemekte istemiyorum şöyle diyim okulu bitiremedim açık lisedeyim dersler kötü, işim yok sağlık yönünden sıkıntılarım var ayın 16sında randevüm var bir yerlerime boru girecek vs çok sıkıntılı işler
Mesaj otomatik birleştirildi:
geforce yüklü driver boosteri bir arkadaşım yükletti gereksiz sürücüleri nasıl bulup silebirilim driver boosteri silmiştim
abi benim durumda aynı banada bir tavsiye versene çok iyi tavsiye veriyorsungelir gelir hevesin gelir
Hayatta başarılar diliyorum abi tr şartları beni de hayattan soğuttuİşte diyorum tr şartları. Ben de çok sıkıntı çektim, çekmeye de devam ediyorum. Üniversite bitirdim bölümden işe giremiyorum, sanayide çalışıyorum, borçlarım var vs vs
takma kafaya gelir gecerabi benim durumda aynı banada bir tavsiye versene çok iyi tavsiye veriyorsun
Bu uzun bi süre sistemi olmayıp sonrasında kavuştuktan 3-5 ay sonra herkesin başına gelen bi şey sanırım:')) Discord ortamında saatlerce ne oynayalım diyip sonra neyse yarın bakarız diyip çıkıp uyuyoruz.23fps lol oynarken sanki daha mutluydum veya pubgnin çıktığı ilk yıllar pcm kastığı için arkadaşlarımın envanteri falan oluyordum 7fps ile.Pcyi alıp istediğim her şeyi yaptıktan sonra bana fena fena sıkıcı gelmeye başladı toplam 2200 oyunum falan var ama hiç birine tıklama isteğim gelmiyor.Sadece comp oyunlar oynuyorum o da para kazanmak amaçlı....Merhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler
Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198834344427/
çok saol abi oynayasım okuduktan sonra gelditakma kafaya gelir gecer
Birkaç sebepten biriside bu sanırım hocam çok haklsınız evetBu uzun bi süre sistemi olmayıp sonrasında kavuştuktan 3-5 ay sonra herkesin başına gelen bi şey sanırım:')) Discord ortamında saatlerce ne oynayalım diyip sonra neyse yarın bakarız diyip çıkıp uyuyoruz.23fps lol oynarken sanki daha mutluydum veya pubgnin çıktığı ilk yıllar pcm kastığı için arkadaşlarımın envanteri falan oluyordum 7fps ile.Pcyi alıp istediğim her şeyi yaptıktan sonra bana fena fena sıkıcı gelmeye başladı toplam 2200 oyunum falan var ama hiç birine tıklama isteğim gelmiyor.Sadece comp oyunlar oynuyorum o da para kazanmak amaçlı....
şifa niyetineçok saol abi oynayasım okuduktan sonra geldi
O zaman oyunu tamamen bırak ve spora başla. Takım olarak oynanan bir spor dalı seç. Çünkü iletişim becerileri hayati derecede önemli. İleride hem iş olarak, hem de özel hayatında büyük zorluklar yaşayabilirsin.Teşekkür ederim şunu eklemek istityorum çok fazla sosyalleşmek istiyorum fakat benim için çok zor geçiyor bu süreç
aga saka bi yana cogunlugukla uzun sure yalniz oynamaktan oluyor. tek basina uzun sure oynayinca ben napiyorum diye dusunuyor insan. e o da haliyle insani oyunlardan sogutuyorçok saol abi oynayasım okuduktan sonra geldi