Neler Yeni

Oyun oynama hevesimi geri kazanabilir miyim?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Aaahmt

80+ Silver
O zaman oyunu tamamen bırak ve spora başla. Takım olarak oynanan bir spor dalı seç. Çünkü iletişim becerileri hayati derecede önemli. İleride hem iş olarak, hem de özel hayatında büyük zorluklar yaşayabilirsin.
Çok haklısın abi spora başlama fikri aklımda idi her şeyi bir düzene koymam gerekiyor önce iş bulup çalışıp arta kalan zaman ile spor, film-dizi, bilgisayar oynamak istiyorum fakat 12 saat çalışmaya mecbur bırakılıyorum bu yaşta bu da zorluyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Aaahmt

80+ Silver
aga saka bi yana cogunlugukla uzun sure yalniz oynamaktan oluyor. tek basina uzun sure oynayinca ben napiyorum diye dusunuyor insan. e o da haliyle insani oyunlardan sogutuyor
tek oturuşta 8 saat tır sürdüm ve dedim ki ben napıyorum çok haklısın :D

d0stuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muhittin Y.
Merhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler

Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198834344427/
Aynı durumu bende yaşadım haftasonları 2 3 saat arkadaşlarla oynamak dışında bıraktım. İyiki bırakmışım çünkü zaman kaybı. Bıraktığımdan beri hayatımda inanılmaz gelişim yaşadım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Bannerlord var hocam uymaz mı? :D
senın keyfıne bağlı belkı cb de sarar biz oynuyoruz istersen gelebılirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek oturuşta 8 saat tır sürdüm ve dedim ki ben napıyorum çok haklısın :D
1678820814672.png

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
aga saka bi yana cogunlugukla uzun sure yalniz oynamaktan oluyor. tek basina uzun sure oynayinca ben napiyorum diye dusunuyor insan. e o da haliyle insani oyunlardan sogutuyor
bende 1200 saat tek başıma csgo oynadım 500 saat forza serisi oymnadım hepsi tek bu bizim kaderimiz :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
online oynamadan bu saat yapıldıysa helal olsun ustam
onlınede gırdımde çok az tek oynuyorum ağırlıklı
yayın açıp çayımı içiyom ama bu çoook senelerce yenı değil