angel_eye
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,273
Sana da başarılar diliyorum kardeşim fazla düşünmeden yaşamaya çalışHayatta başarılar diliyorum abi tr şartları beni de hayattan soğuttu![]()
Sana da başarılar diliyorum kardeşim fazla düşünmeden yaşamaya çalışHayatta başarılar diliyorum abi tr şartları beni de hayattan soğuttu![]()
Çok haklısın abi spora başlama fikri aklımda idi her şeyi bir düzene koymam gerekiyor önce iş bulup çalışıp arta kalan zaman ile spor, film-dizi, bilgisayar oynamak istiyorum fakat 12 saat çalışmaya mecbur bırakılıyorum bu yaşta bu da zorluyorO zaman oyunu tamamen bırak ve spora başla. Takım olarak oynanan bir spor dalı seç. Çünkü iletişim becerileri hayati derecede önemli. İleride hem iş olarak, hem de özel hayatında büyük zorluklar yaşayabilirsin.
Artık pek umursamıyorum hobiler edindimöyle demeyin hocam umarım geri kazanabiliriz hevesimizi bize başarılar
tek oturuşta 8 saat tır sürdüm ve dedim ki ben napıyorum çok haklısınaga saka bi yana cogunlugukla uzun sure yalniz oynamaktan oluyor. tek basina uzun sure oynayinca ben napiyorum diye dusunuyor insan. e o da haliyle insani oyunlardan sogutuyor
Aynı durumu bende yaşadım haftasonları 2 3 saat arkadaşlarla oynamak dışında bıraktım. İyiki bırakmışım çünkü zaman kaybı. Bıraktığımdan beri hayatımda inanılmaz gelişim yaşadım.Merhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler
Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198834344427/
senın keyfıne bağlı belkı cb de sarar biz oynuyoruz istersen gelebılirsinBannerlord var hocam uymaz mı?![]()
tek oturuşta 8 saat tır sürdüm ve dedim ki ben napıyorum çok haklısın![]()
Süpermiş hocam Calais-Duisburg yolu sizi beklersenın keyfıne bağlı belkı cb de sarar biz oynuyoruz istersen gelebılirsin
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
ben onlıne oynamıyorum genelde ustamSüpermiş hocam Calais-Duisburg yolu sizi bekler![]()
bende 1200 saat tek başıma csgo oynadım 500 saat forza serisi oymnadım hepsi tek bu bizim kaderimizaga saka bi yana cogunlugukla uzun sure yalniz oynamaktan oluyor. tek basina uzun sure oynayinca ben napiyorum diye dusunuyor insan. e o da haliyle insani oyunlardan sogutuyor
onlınede gırdımde çok az tek oynuyorum ağırlıklıonline oynamadan bu saat yapıldıysa helal olsun ustam