Neler Yeni

Oyun oynama hevesimi geri kazanabilir miyim?

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler

Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198834344427/

QWuiet

80+ Bronze
Merhaba bilgisayarı alalı neredeyse 3 ay oldu ilk ay birkaç hikayeli oyun bitirdim fakat sonrasında hikayeli oyunlardan çok sıkılıp tycoon oyunlarına sarmaya başladım bu türden de sıkılınca ets 2 oyununa geçtim ve 1.5 haftada 80 saat oyun oynadım şu an bütün her şeyden çok sıkılıyorum ve eğlenmek istiyorum oyun tarafında steam hesabım kötü sayılmaz hatta ekleyeyim konu sonuna.
Şöyle bir sorunum oldu bilgisayarda rdr 2 de 50 fps alıyordum bütün ayarları araştırmalarını yapıp buraya konu açmama rağmen çözüm bulamayıp 2 günde inen oyunu silmek zorunda kaldım mafia 1 i kasa kasa dona dona bitirdim sistemim 3060ti 5600 olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum bütün bunları geride bırakıp oyun oynamak istiyorum fakat içim çok boş buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz çok minnettar olurum teşekkürler

YouTube izle

QWuiet

80+ Bronze

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Fatih

Suruculerin guncel mi? O yuzden sikinti yasiyor olabilirsin. Co op oyunlari deneyebilirsin.

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgini çekecek videolar izle bu oyun, spor vb. Şeyler olabilir sonra oyun oynama hevesin kendiliğinden geliyor kendimden biliyorum
Güzel öneri için teşekkür ederim hikayeli oyun bölümlere izlemek bana yardımcı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardesim cs gel
Valorantçıyım ama artık Valorant da oynamıyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
a l p e r
Güzel öneri için teşekkür ederim hikayeli oyun bölümlere izlemek bana yardımcı olabilir

Valorantçıyım ama artık Valorant da oynamıyorum :D
sende sikinti var o zaman yas kac

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
a l p e r
Sürücülerimden bi haberim ekran kartı driverini birkaç kere güncelledim geri kalan driverler güncel idi

18 olacağım bir ay sonra
gelir gelir hevesin gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
a l p e r
Umarım gelir :D teşekkürler
canin sikkin suan ondan canin istemiyo. moralin yerindeyken oynayasin da gelir. 20 yasindayim kendimi bildim bileli her zaman tek basima oyun oynarim

Top Bottom