Neler Yeni

Oyun oynama motivasyonumu nasıl alırım?

bwNN

80+ Silver
Zor be bendede ayni durum var oyun oyniyamiyorum cok yoruyor belki tek oldugum içindir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Dostum belki de çok fazla oyunun var diyedir. Fazla seçeneği olduğu zaman insanın kararsızlık dolayısıyla oynamama gibi durum olabilir. Hali hazırda devamlı stres halindeysen de iç vicdanın sebebiyle oynayamıyor olabilirsin. Bende bu oldu. Sınav baskısı yüzünden bilgisayarı açtım hiçbirine zaman ayıramayacağımı bildiğimden hiçbir oyuna başlamadan kapattım bir sürü kez.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostum belki de çok fazla oyunun var diyedir. Fazla seçeneği olduğu zaman insanın kararsızlık dolayısıyla oynamama gibi durum olabilir. Hali hazırda devamlı stres halindeysen de iç vicdanın sebebiyle oynayamıyor olabilirsin. Bende bu oldu. Sınav baskısı yüzünden bilgisayarı açtım hiçbirine zaman ayıramayacağımı bildiğimden hiçbir oyuna başlamadan kapattım bir sürü kez.
Aynen oyunum yokken hep oyun almak istedim. Şimdi kütüphanem dolu ama elim gitmiyor. Hangisinden başlayacağım diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Aynen oyunum yokken hep oyun almak istedim. Şimdi kütüphanem dolu ama elim gitmiyor. Hangisinden başlayacağım diye.
Ben sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kütüphaneni at ben sana seçeyim bir tane. Dene bakalım

Ceasar123

80+ Silver
Merhaba. Hayatımda şu an tam bir çöküş durumundayım. Oyun oynamayı çok severdim ama ne bilim artık "OYNA" tuşuna basamıyorum. Elim gitmiyor.
İllaki böyle durumlara siz de düşmüşsünüzdür. Nasıl oyun oynama motivasyonunuzu alıyorsunuz?
Bilmiyorum yarar mı ama bana yaradı.
+Format attım, sıfırdan sistemi düzenleyip düzene soktum.
+Oturduğum masamı, setupımı, odamı ve evimi temizledim.
+Öğlen 1-2 gibi kalkmak yerine uyku düzenimi sabah 8 de kalkacak şekilde ayarladım.
+Sabah kalktığımda odamı havalandırdım.
+Her sabah duşda almaya başladım.
+Çay içerek kahvaltı edip saat sonra saat 10:50 de markete gitme, arkadaşımın yanına gitme bahenesiyle yürüş yaptım her sabah.
+Sosyal takıldım, gezdim tozdum.
Kısaca hayatımı güzelleştirdim.
Hayatınızı güzelleştirin, mentalinizi yüksek tutun düzeliyorsunuz.
Bende de o oyun isteği yoktu, hayatımı düzene sokunca hayatımı güzelleştirince düzeldim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Caner benim arkadaşlarım Hunt oynuyor. İstersen discord vereyim katıl. Sohbete yaz Hunt gelecek var mı diye gelirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

caner aylık konu başlığı o çünkü...
Olm adam kötü bi ruh halinde olabilir ne bileyim. Yapmayın la böyle

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kütüphaneni at ben sana seçeyim bir tane. Dene bakalım
1685896200798.png
1685896235461.png
1685896259070.png
1685896277983.png

1685896322347.png
1685896347840.png

1685896377919.png
1685896397288.png
1685896467714.png
1685896492995.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Ben
Sana kesinlikle Hollow Knight’ı öneririm. Doyurucu bi oyun. Harika bir sanat tasarımı güzel oynanış dinamikleri var. Yeterince uzun bi gameplay süresi de var. Biraz zor bir oyun ama başarı hissi sana güzel gelecektir.

Bu oyunu bitirince tekrardan yaz başka bi öneride bulunayım

Birazcık profiline baktım. Bilgili birisin. İngilizcenin olduğuna inanıyorum

Dark Souls serisini de kesinlikle öneririm ama önce Hollow Knight’ı oyna. Dark Souls’lar baya sağlam zam yedide. Ne diyeceğimi bilemedim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dark Souls serisini de kesinlikle öneririm ama önce Hollow Knight’ı oyna. Dark Souls’lar baya sağlam zam yedide. Ne diyeceğimi bilemedim
Dark Souls oynamam. Ucuz olsa da oynamam. Çünkü ölünce 10 km yolu baştan yürümek hiç de istediğim bir şey değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Dark Souls oynamam. Ucuz olsa da oynamam. Çünkü ölünce 10 km yolu baştan yürümek hiç de istediğim bir şey değil.
Bence şans vermelisin. Sanıldığı kadar uzakta da değil istersen 30-45 saniyeye boss chambera gelebiliyorsun. İlk başta benimde önyargılı olduğum bir oyundu sonrasında ilk %100 yaptığım oyun oldu.

Videoyu bi izle

Top Bottom