Aynen oyunum yokken hep oyun almak istedim. Şimdi kütüphanem dolu ama elim gitmiyor. Hangisinden başlayacağım diye.Dostum belki de çok fazla oyunun var diyedir. Fazla seçeneği olduğu zaman insanın kararsızlık dolayısıyla oynamama gibi durum olabilir. Hali hazırda devamlı stres halindeysen de iç vicdanın sebebiyle oynayamıyor olabilirsin. Bende bu oldu. Sınav baskısı yüzünden bilgisayarı açtım hiçbirine zaman ayıramayacağımı bildiğimden hiçbir oyuna başlamadan kapattım bir sürü kez.
Ben sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kütüphaneni at ben sana seçeyim bir tane. Dene bakalımAynen oyunum yokken hep oyun almak istedim. Şimdi kütüphanem dolu ama elim gitmiyor. Hangisinden başlayacağım diye.
Bilmiyorum yarar mı ama bana yaradı.Merhaba. Hayatımda şu an tam bir çöküş durumundayım. Oyun oynamayı çok severdim ama ne bilim artık "OYNA" tuşuna basamıyorum. Elim gitmiyor.
İllaki böyle durumlara siz de düşmüşsünüzdür. Nasıl oyun oynama motivasyonunuzu alıyorsunuz?
caner aylık konu başlığı o çünkü...Olm niye öyle diyorsun lan adama
Siz bu şekil yanıtlar verip dalga geçtiğiniz için.caner aylık konu başlığı o çünkü...
Olm adam kötü bi ruh halinde olabilir ne bileyim. Yapmayın la böylecaner aylık konu başlığı o çünkü...
Ben sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kütüphaneni at ben sana seçeyim bir tane. Dene bakalım
Sana kesinlikle Hollow Knight’ı öneririm. Doyurucu bi oyun. Harika bir sanat tasarımı güzel oynanış dinamikleri var. Yeterince uzun bi gameplay süresi de var. Biraz zor bir oyun ama başarı hissi sana güzel gelecektir.
Dark Souls oynamam. Ucuz olsa da oynamam. Çünkü ölünce 10 km yolu baştan yürümek hiç de istediğim bir şey değil.Dark Souls serisini de kesinlikle öneririm ama önce Hollow Knight’ı oyna. Dark Souls’lar baya sağlam zam yedide. Ne diyeceğimi bilemedim
Bence şans vermelisin. Sanıldığı kadar uzakta da değil istersen 30-45 saniyeye boss chambera gelebiliyorsun. İlk başta benimde önyargılı olduğum bir oyundu sonrasında ilk %100 yaptığım oyun oldu.Dark Souls oynamam. Ucuz olsa da oynamam. Çünkü ölünce 10 km yolu baştan yürümek hiç de istediğim bir şey değil.