Karl Dönitz
80+ Bronze
O geçen sene bendede oluyordu bir süre geçtikten sonra oyunlar tekrar eskisi gibi sarmaya başlayınca oynamaya devam ettim. Zevkine göre oyunları oyna.
O şekil 1-2 haftada max 8-10 olur.Oyununuzu Youtube'a video olarak yükleyin. Hem de en ham haliyle yükleyin. Hiç edit yapmadan. Kapak fotoğrafıyla bile uğraşmadan. Mutlaka izleyen oluyor. İzleyen oldukça da hem oyun oynayasınız geliyor hem de video edit ve photoshop öğrenmeye merak salıyorsunuz.
Oyun oynama motivasyonu ile ne alaka bunlar?Yürüyüş yapın, içinizde en ufak sıkıntı dahi olsa açın deftere yazın. Sebebini sesli bir şekilde sorun ve kendinizle konuşun. Çoğu kişi deli diyecektir ama asıl akıllı olduğunuzun farkına siz varacaksınız.
Bu yöntemi biliyorum. Ama hiç denemedim. Bilmiyorum niye.Yürüyüş yapın, içinizde en ufak sıkıntı dahi olsa açın deftere yazın. Sebebini sesli bir şekilde sorun ve kendinizle konuşun. Çoğu kişi deli diyecektir ama asıl akıllı olduğunuzun farkına siz varacaksınız.
Dolaylı olarak var aslında.Oyun oynama motivasyonu ile ne alaka bunlar?
Biraz kendine yüklenmiş bu arkadaş sakinleşsin oynar elbetteOyun oynama motivasyonu ile ne alaka bunlar?
deneyin her konuda yürüyüş ve yazı iyi bir ilaçtırBu yöntemi biliyorum. Ama hiç denemedim. Bilmiyorum niye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolaylı olarak var aslında.
Mental olarak iyi olup oyun oynama hevesi kaçan insanlar var, bu biraz farklı bir durum.Biraz kendine yüklenmiş bu arkadaş sakinleşsin oynar elbette
Olm niye öyle diyorsun lan adamaTam diyordum caner ne zaman ''intihar ettim'' postu açacak diye.Bu sefer şaşırtıp ''çöktüm'' konusu açtı.
Kafa buluyorlar işte.Olm niye öyle diyorsun lan adama
Öyle deme, gel ets2 konvoy yapalım, csde oynayamayışıma bak, valorant girelim, mc oynayalimTam 3-4 aydır oyun oynamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşım yok.
bende şuan bu durumdayım hatta bir kaç aydır böyle. Yeni bilgisayar almadan önce sürekli oyun oynardım fakat yeni bilgisayar aldıktan sonra oyun oynayasım gelmiyor.Merhaba. Hayatımda şu an tam bir çöküş durumundayım. Oyun oynamayı çok severdim ama ne bilim artık "OYNA" tuşuna basamıyorum. Elim gitmiyor.
İllaki böyle durumlara siz de düşmüşsünüzdür. Nasıl oyun oynama motivasyonunuzu alıyorsunuz?
Aslında Hunt Showdown oynayan birini bulursam oynarım da yok. Millet pat küt oyunlara bayılıyor.Öyle deme, gel ets2 konvoy yapalım, csde oynayamayışıma bak, valorant girelim, mc oynayalim
Twitch falan bak canlı yayın izle biraz oyunarla ilgili. Bi süre sonra senin de canın çeker oynarsın belki hevesli hevesli...