Neler Yeni

Oyun oynamak istiyorum ama istemiyorum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Oyun oynamak istiyorum ama yükleme tuşuna bastığım an canım o oyunu oynamak istemiyor.aradığım oyunu bir türlü bulamadım. Hikaye oyunları oynayınca başım inanılmaz ağrıyor. Nasıl vaxgeçebilirim bu oyunlardan ? Şu an tek oynadığım oyun fall guys.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant oynuyodum ama genel kitlesi yüzğnden içimde oynama isteği kalmadı ve sildim .

Sir Cem T-oker

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online oyunlara başlayabilirsin. İstediğin zaman yarıda bırakırsın istersen alt f4 çek.
Oyunları kişisel menkibem iÇin oynuyorum. Mesela forza aldım amacım mercedes g63 alıp yanlamaktı ve yanladım . Artık oynamak istemiyorum o oyunuda.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Oyunları kişisel menkibem iÇin oynuyorum. Mesela forza aldım amacım mercedes g63 alıp yanlamaktı ve yanladım . Artık oynamak istemiyorum o oyunuda.
E oynamak istemiyorsan zorlama. Yapmak istediğini yap. Mesela oyun oynama, bir diziye başla onu izle devamlı.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hedefim yazılım mühendisi olup babama eski model mercedes sl almak. Artık oyun oynamak istemiyorum. Daha fazla oynarsam dersler daha çok gidecek.

E oynamak istemiyorsan zorlama. Yapmak istediğini yap. Mesela oyun oynama, bir diziye başla onu izle devamlı.
Oynamak istemiyorum ama 1 dakika sonra beynim sen çok iyisin gir reynayls 30 vurup çık diyor. Giriyorum gerçekten 30 vuruyorum ama çıkmıyorum. Sonraki eller hedefimi gerçekleştirdiğim için 5 üstü vuramıyorum.

Beni bozmayan tek oyun f1 ve futbol oyunşarı sanırım.

@Harley Quinn❖ yazdıkların için gerçekten teşekkür ederim artık oyun oynamayacağım oynamak istememin en önemli sebebini buldum. Senin güzelliğin ve zekan beynimi açtı teşekkür ederim harley abla.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,283
Üyeler
168,425
Son üye
yngwie
Top Bottom