Neler Yeni

Oyun oynamaktan sıkıldım

panizher

80+ Silver
Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı :( 18 yaşım var

Xeronxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Özen
Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı :( 18 yaşım var
Witcher 3'ü tekrar oyna :D

panizher

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BabaVoss7

80+ Silver
Aa ben. Bende zorluyırum kendimi. Yeni şeylere başlamak yorucu geliyo daha çok ben bi kaç saat geçirince devamı geliyo ama genellikle bende

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Gel LoL oynayalım sana 10 win kazandıralım sonra seni gold eloya teslim edelim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Gta san andreas Hot coffee oyna

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Warzone 2 çıkıyor Güncel online bir oyun .

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
dostum zaman zaman insanın içine gelir öyle oyun çok hızlı dopamin salgılatabilecek bir şey bir kaç hafta uzak dur oynayasın gelicek

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,408
İsim
Hamza Ziya Üstün
Normal, aynısını ben de yaşıyorum. Farklı tip oyunlara yönelebilir veya daha iyisi faydalı dergi vs okuyabilirsin. Mesela ben arada bir dergi okurum sonra gider biraz oyun oynarım, iyi gelir. Valodan vs sıkıldıysan war thundera bakabilirsin , benim oynama tutkumu biraz canlandıran bir oyundur kendisi.

panizher

80+ Silver
Warzone 2 çıkıyor Güncel online bir oyun .
Vay call of dutymi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal, aynısını ben de yaşıyorum. Farklı tip oyunlara yönelebilir veya daha iyisi faydalı dergi vs okuyabilirsin. Mesela ben arada bir dergi okurum sonra gider biraz oyun oynarım, iyi gelir. Valodan vs sıkıldıysan war thundera bakabilirsin , benim oynama tutkumu biraz canlandıran bir oyundur kendisi.
Bakacagim tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,384
Üyeler
163,306
Son üye
Berkayyaar
Top Bottom