Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
ANİME Mİ AFMKSDFMKADSLMKFDSAMLKFDSALMKFDMKLAFDSLKMADMKADFSKMLDFKLMSAFKLDASKMAFDSLKMFADSKLMALDSKFMLKMADSFMLKADFSLMKLKMAFDSLMKADFLMSKKMADFSLMKFDASLMKLDAFSMKMKADSFLAFDSLKADFLSKMKFDASLMKDFSALKMMKLFDSALKMAFDMSMKLAFDSLKMAFDS
EVET
AFMKSDFMKADSLMKFDSAMLKFDSALMKFDMKLAFDSLKMADMKADFSKMLDFKLMSAFKLDASKMAFDSLKMFADSKLMALDSKFMLKMADSFMLKADFSLMKLKMAFDSLMKADFLMSKKMADFSLMKFDASLMKLDAFSMKMKADSFLAFDSLKADFLSKMKFDASLMKDFSALKMMKLFDSALKMAFDMSMKLAFDSLKMAFDS

DİKKATLİ BAKARSAN RANDOM 1‘E 1 AYNI

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Bırakmayı düşünüyorum ama tamamen değil, geçici süreliğine. Ama olmuyor bırakıp ders çalışmam gerekirken daha çok oynuyorum.

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
eskiden deli gibi oyun oynardım ama artık oyunlar sarmıyor. pc yi açıyorum boş boş sekmelerde forumlarda falan geziyorum. arada modum yüksek olursa gta san andreas, ets2 falan oynuyorum o kadar.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Yaşlanınca anca bırakırım. Babam 48 yaşına girecek bazen o bile oynuyor oyun.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O his artık bendede var, hiçbişey yapmıyorum, kimseye zararım yok.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
6 7 yıl önce ki oyun manyağı insandan hiç bir şey geriye kalmadı bende. Keşke iyi bir bilgisayarım olsa diyordum çalıştım topladım sistemi şimdide oynamak istemiyorum :/
Şuan benimde durumlar tam olarak böyle..

Oyun oynamak benim için bir tutkudur
Anlayamazsınız

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Git gide ciddiyet azalıyor bir zamanlar full focus oyun oynardık. Git gide chill oyunlara yöneliyorum :D

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır ben şuan render da ekran kartı önemlimidir cidden onu araştırıyorum eğer çok ta önemi yoksa güçlü bi işlemci alıp ucuz bi ekran kartı takıp keyfime bakıcam üniversitede hem çok iyi render alıcam video montajları yapıcam içerikler üreticem hemde ekran kartlarına uçuk fiyatlar vermek zorunda kalmıycam onun yerine çok daha güçlü işlemci takabilicem artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum hikayeleri de gram ilgimi çekmiyor film / dizi izlemeye başladım çok daha güzel hikayeler daha sürükleyici ve çok daha eğlenceli ben büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakıcam sizde durumlar nasıl yazın bakalım
Oyun oynamayı bırakmayı düşünmüyorum. Bazı günler hiç oyun bile oynamıyorum. Online oyunlar konusunda sinirimi bozduğu an ALT+F4 basar geçerim. Eğlendirdiği sürece oynamaya devam. Sadece oyun oynamadığım için aşırı sinirlenip gerilmiyorum. Küçük yaşlarda bunu yaşamıştım ve sonrasında farklı şeyler de yapmam gerektiğini düşünmüştüm ve yaptım da. Ancak siz bu oyunlarda sinirlenmeyi veya sinir krizlerini geçirme derecesine geliyorsanız, oyunlardan beklentinizin ne olduğunu bir sorgulamalısınız. Sorgulayamıyorsanız bırakmanız sizin için daha faydalı olur. Sizin için en iyisi neyse kendiniz için karar verin, başkasının ne düşündüğü veya ne yaptığı o kadar sizi alakadar etmesin. Siz neyden eğleniyorsanız, neye ilgi duyuyorsanız, neyi yaparken sinirlenip kendinizi hırpalamıyorsanız onlara yönelin. Sizin için daha iyi olacaktır. Sağlığınız açısından da iyi olacaktır. Mutlu günler dilerim size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,019
Üyeler
166,313
Son üye
Yardıma ihtiyacı olan ada
Top Bottom