oyun oynarken alt tab atıyor

Klavye sök tak, oyun oynarken alt tab nasıl atıyor onu da bilmek lazım. Eğer direkt olarak alta atıyorsa anla ki arka planda program çalışıyor ya da anakartın istikrarsız çalışıyor. Bilgisayarı yeniden başlat. Bios ayarlarıyla alakalı bir şey olmaz yani o konuda bios piliyle hiç uğraşma, Driver Booster indir ve kur

Windows tuşunu kitlemeyi deneyin elinize yanlışlıkla basıyor olabilirsiniz.

bişey yaptım ve çözüm sanırım arka plandaki programlar engelliyordu

Driver booster da önermezsin.
Dostum belki ekran kartı driver eksiktir. Bu yüzden oyunu kaldıramıyordur ? , bazı anakartlarda bu durum çok kararsızlık yaratıyor. Eski ATI Raden 4450 ekran kartımda bu durumu yaşadım. Alta atıp durdu. Driver güncelledim. Artık problem kalmamıştı :)

Dostum belki ekran kartı driver eksiktir. Bu yüzden oyunu kaldıramıyordur ? , bazı anakartlarda bu durum çok kararsızlık yaratıyor. Eski ATI Raden 4450 ekran kartımda bu durumu yaşadım. Alta atıp durdu. Driver güncelledim. Artık problem kalmamıştı :)
Driver eksikse driverları tamamlasın. Driver booster programları kullanılacak programlar değiller. Bir çoğu alakasız universal driverlar yüklüyor. Driverları kendi sitesinden indirip kurmak en sağlıklısı.

Driver eksikse driverları tamamlasın. Driver booster programları kullanılacak programlar değiller. Bir çoğu alakasız universal driverlar yüklüyor. Driverları kendi sitesinden indirip kurmak en sağlıklısı.

Eski tip bir bilgisayar ise kendisi yanlış yükleyebilir hocam, dediğinizde haklısınız ama bilmiyorsa problem olur.

klavyede problem yok gibi
aynı sorun bende de var valorant oynarken nadiren direk masaüstüne atıyo hatta bazen ses açma kısma yeri açılıyo sorun son 2 aydır var donma falan olmuyo sadece alt tab atıyo tüm driverlar guncel (win11)

Dünyanın en gereksiz saçma programını önermen mükemmel bir detay Ati Radeon 4450 Driver yazıp driverı bulmak 5 dakika sürmüyor :D İlla kullanacaksanız Driver Navigator kullanın en azından resmi linki veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorun bende de var valorant oynarken nadiren direk masaüstüne atıyo hatta bazen ses açma kısma yeri açılıyo sorun son 2 aydır var donma falan olmuyo sadece alt tab atıyo tüm driverlar guncel (win11)
Bazen mi oluyor her zaman mı? Kulaklığının yada klavyenin ses açma kısma için butonu dairesel ayarı falan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,979
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri