Neler Yeni

Oyun oynarken anlık 4 5 saniye fps drop

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Can
Merhaba oyun oynarken bi anda fpsim 3 e düşüyor 4-5 saniyeliğine.Bios güncel driverlar güncel.Düşük ayarlardada oluyor neden olduğunu bilmiyorum,bilen varsa yardımcı olabilir mi?
RX6700 ryzen 5600 var.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bu tarz şeyleri çok duyuyorum bende neden bu halde onu asla çözemiyorum.
Belki kasadan kaynaklıdır. Havalandırması iyi değildir, fanları iyi değildir ya da yaşadığın şehirin sıcaklığı yüksektir. Bi ton neden olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Can
Belki kasadan kaynaklıdır. Havalandırması iyi değildir, fanları iyi değildir ya da yaşadığın şehirin sıcaklığı yüksektir. Bi ton neden olabilir.
Kasadan olabilir diye düşünüyorum.Bu fanı montajlamak uğraştırır mı sence? Biraz çekiniyorum o konuda.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kasadan olabilir diye düşünüyorum.Bu fanı montajlamak uğraştırır mı sence? Biraz çekiniyorum o konuda.
Valla hiç soğutucu kullanmadım. Muhtemelen uğraştırmaz bi video izlersin Youtube'dan sakin sakin yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Can
dark freezer x123 taktıktan sonra değerler bu şekilde yardımcı olan ve fan önerenlere teşekkür ederim.
1725976901049.png

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Baya iyiymiş soğutucu, montajını rahatça yaptın mı peki ?

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
cpu sıcaklığı maşallah hocam tavuk pişirilir üstünde sıcaklıklar normal değil bir soğutucu alın

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ram kaç GB ayrıca onu da MSI Afterburmer'den açıp değer atabilir misin ? Sistem de PSU ne var, anakart ney onları da yaz bakalım. Onlar sebebiyet verir mi hiç bilemiyorum ama belki sorun onlardadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Can
Ram kaç GB ayrıca onu da MSI Afterburmer'den açıp değer atabilir misin ? Sistem de PSU ne var, anakart ney onları da yaz bakalım. Onlar sebebiyet verir mi hiç bilemiyorum ama belki sorun onlardadır.
şimdi windows 11i 10a düşürüp formatlayacağım düzelmezse atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,810
Üyeler
160,142
Son üye
7huseyin
Top Bottom