Bilgisayarının özellikleri ve oynadığın oyun nedir?Oyun oynarken bilgisayarım donuyo arkadan oyunun sesi veya discordun sesi geliyo mouse hareket ediyo ancak hiç bir şekilde tıklayamıyorum (sorunun monitor kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü 2. monitorumde aynı sekilde donuyo)
Sistem özelliklerim şu şekilde:Bilgisayarının özellikleri ve oynadığın oyun nedir?
Sistem özelliklerimi belirttim.Sistemin nedir? Düşük sistemlerde böyle şeyler olabiliyor.
HDD Sentinel indirip sabit diskin sağlığına bakabilir misin?Sistem özelliklerim şu şekilde:
Intel Core i5-6300HQ 2.30GHZ
8GB DRR4 RAM
NVIDIA GeForce 940MX
1TB HDD
MODELİ: MSI GL 62 6QC
Oynadığım oyun VALORANT. ETS 2 MINECRAFT gibi oynadığım diğer oyunlarda boyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem özelliklerimi belirttim.
Tabii ki hemen bakıyorum.HDD Sentinel indirip sabit diskin sağlığına bakabilir misin?
Sonuç bu şekilde:HDD Sentinel indirip sabit diskin sağlığına bakabilir misin?
Sistemde dediğiniz şekilde donmaların olmaması gerekiyor aslında. Net bir fikrim yok.Tabii ki hemen bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonuç bu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık genelde 65-75 civari oluyor.Sistemde dediğiniz şekilde donmaların olmaması gerekiyor aslında. Net bir fikrim yok.
Sıcaklıklar ne alemde? Daha önce kontrol etmiş miydiniz?
HWMonitor indirin, kurun. Arka planda çalışır haldeyken 5 dakika oyun oynasanız yeterli.
Başka bir fikrim yok dostum.Sıcaklık genelde 65-75 civari oluyor.
Peki sizce sorun donanımsal mıdır yoksa yazlımsal mıdır. Ona göre bir çözüm yolu arayayım.Başka bir fikrim yok dostum.![]()
Muhtemelen yazılımsal. Sürücüleri güncellemiş miydiniz?Peki sizce sorun donanımsal mıdır yoksa yazlımsal mıdır. Ona göre bir çözüm yolu arayayım.
Driver Booster üzerinden düzenli olarak güncelliyorum. Şuanda baktim tamamen güncel.Muhtemelen yazılımsal. Sürücüleri güncellemiş miydiniz?