- En İyi Cevap
- 27
- Reaksiyon skoru
- 11,976
80+ olduğunu düşünüyorum. Belki yazmayı unutmuştur.80+ olmayan bi psu nun kaç wat verdiğini bilemezsin orda 550 yazar sna 300 wat verir
80+ olduğunu düşünüyorum. Belki yazmayı unutmuştur.80+ olmayan bi psu nun kaç wat verdiğini bilemezsin orda 550 yazar sna 300 wat verir
Keşke 80+ olmayan bir PSU ya hiç bulasmasaydin.Yok arkadaşlar 80+ değil PSU. Kasaya dahil idi alırken. Zaten %90 bu yüzden kapanıyor, Yenileyince tekrardan güncellerim konuyu
Ramlerim daha yeni 3 aylık ramlerden olacağını sanmıyorum, işlemci macunumu da 2 ay önce falan yenilemiştim, keza zaten ısınma sorunundan kaynaklı bir kapanma söz konusu değil çünkü pc kapandıktan sonra ısılarını kontrol ediyorum ve abartılacak derecede bir ısınma söz konusu değil. Belki driverlarım güncel olmadığından kaynaklı olabilir (BIOS sürümü vs.) Onu da şimdi deneyip tekrardan kontrol edicem.Pc kapanmaları ve mavi ekranlar genelde PSU yetersizliği, Ram bozukluklarından, Driverların güncel olmamasından, işlemcideki ısınmadan(termal macun) ve nadir de olsa anakarttan kaynaklanıyor genelde. eğer PSU sağlam ise ramlerini ve Termal macunun biteceğini sanmıyorum ama işlemcinin ısısını kontrol etmeni öneririm.
yok zaten bu saatten sonra bir daha asla o markalara girmem+80 sertifikalı kaliteli bir PSU alın, 250 watt aşırı bir değer ekran kartı için. 550w - 600w +80 sertifikalı bir PSU işinizi görecektir. Rampage, Frisby, Gamepower gibi markaların PSU'larından uzak durun. Uzun vadede sizi üzebilir. Sizde de öyle olmuş.
Tabii hemen deneyip buraya yazarım deneyimlerimi. Teşekkür ederim hepinizeHocam aynı sorunu bende yaşıyordum yapman gereken işlemi ben sana kısacası anlatayım bu sorun şuanda Asus 'un kullanmış olduğu realtek ses kartından kaynaklanıyor Driver Easy programını ücretsiz pc ne indir sonra burda eksik olan driverlaını bulup sana en son güncel versiyonlarını indiriyor ve kuruyor realtek ses kartını zaten görürsün indirme işi biraz uzun sürebiliyor bende %100 sorun çözüldü umarım sende de bu sıkıntı çözlür bu adımlardan sonra