Oyun oynarken ekran bir anda gidiyor ve sinyal yok yazıyor monitörümde

YusfuE

80+
Reaksiyon skoru
1
Çoğunlukla oyun oynarken bir anda bilgisayarım çalışmasına rağmen ekranım gidiyor ve sinyal yok diyor monitörde fakat Discord'tan arkadaşlarıma vs sesim gidiyor.
Bilgisayarı kasadan manuel kapat aç yapınca Aygıt Yöneticisi ekran kartımın devre dışı kaldığını söylüyor ve etkinleştirip tekrardan başlattığımda bir zaman sonra tekrar aynı durumu yaşıyorum
Ekran Kartım RX6700
İşlemci Ryzen 5 5600
Kendi denediğim bir çözüm var: Ekran kartı driverim olan AMD Software'i sildim ve tekrar kurdum fakat sorun düzelmedi ne yapmam lazım yazılımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum

Çoğunlukla oyun oynarken bir anda bilgisayarım çalışmasına rağmen ekranım gidiyor ve sinyal yok diyor monitörde fakat Discord'tan arkadaşlarıma vs sesim gidiyor.
Bilgisayarı kasadan manuel kapat aç yapınca Aygıt Yöneticisi ekran kartımın devre dışı kaldığını söylüyor ve etkinleştirip tekrardan başlattığımda bir zaman sonra tekrar aynı durumu yaşıyorum
Ekran Kartım RX6700
İşlemci Ryzen 5 5600
Kendi denediğim bir çözüm var: Ekran kartı driverim olan AMD Software'i sildim ve tekrar kurdum fakat sorun düzelmedi ne yapmam lazım yazılımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum
Üçüncü parti yazılımlar veya korsan dosyalarla ilgileniyor musunuz

Üçüncü parti yazılımlar veya korsan dosyalarla ilgileniyor musunuz
Steam rip gibi güvenilir sitelerden bir elin parmağını geçmicek kadar oyun yükledim birçok arkadaşım yükledi bi tek bende bu sorun çıktı korsan oyunlarla bi bağlantısı oldugunu sanmıyorum ve 3. parti yazılım hiç kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,198
Üyeler
183,396
Son üye
Fevzi_
Geri