Neler Yeni

Oyun oynarken ekran kartı fişi çıkması

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Ömer
Hocam ben olsam 300 400e az buçuk idare edicek hafif kusurlu bi hdmi girişli monitör alırdım bende dönüştürücü ile kullandım 2 3 ay ama hoçbi sıkıntı yaşamadım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yok hocam youtubeden video izleyincede aynı durum geçerli. PSU corsairin 600w PSU yeterli diye düşünüyorum. Tek çare monitör almak gibi görünüyor.
Madem idare etmen gerekiyor en azından bir tık daha iyi bir dönüştürücü al onunla idare etmeye devam et. Ben Dark marka kullanmıştım bir ara hiç sorun olmuyordu. Senin dönüştürücüde bir sorun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak
Madem idare etmen gerekiyor en azından bir tık daha iyi bir dönüştürücü al onunla idare etmeye devam et. Ben Dark marka kullanmıştım bir ara hiç sorun olmuyordu. Senin dönüştürücüde bir sorun var.
Olabilir. İdarelik 100 TL lik ucuzluk yerinden almıştim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
Selamlar. Konudada bahsettiğim gibi monitörüm eski olduğundan dolayı bir VGA dönüştürücü kullanıyorum ve galiba bazen temassızlık yapıp ekran gidiyor ve bilgisayarı düğmeden kapatıp tekrar açmam gerekiyor açtığımdada ekran kartı driveri gidiyor ve tekrar driver kuruyorum. Şuan monitör alacak param yok bu işlem günde 1 kere oluyor ve ekran kartı bozulur diye korkuyorum ekran kartım rx6650 XT sizce ekran kartima bir sorun yaratır mı çok saolun ilgilenirseniz.
Aleyküm selam 1 2 aya yeni monitör alacağını belirtmişsin bende dönüştürücü kullanıyorum trendyoldan almistim en çok satanlar arasinda ucuz olandi gayet güzel hiç sorun yasamadim bence 1 2 aya kadar yeni bir dönüştürücü alın monitör gelincede kenara kaldirirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak
Aleyküm selam 1 2 aya yeni monitör alacağını belirtmişsin bende dönüştürücü kullanıyorum trendyoldan almistim en çok satanlar arasinda ucuz olandi gayet güzel hiç sorun yasamadim bence 1 2 aya kadar yeni bir dönüştürücü alın monitör gelincede kenara kaldirirsiniz
Onu yapacağım sağolun

Top Bottom