Neler Yeni

Oyun Oynarken Ekranda Oluşan Yataylamasına Kırmızı Çizgi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum şöyle bir olay oldu ama ben RDR'de değerleri almak için açıp 30 40 dakika kadar oynadım görüntüleri değerleri aldım sonra kapatıp direk lole getim lolde 1 kere o kırmızı çizgiyi gördüm daha görmedim yani monitör mü başka bir sorun mu anlamadım zaten sadece bu aralar RDR oynuyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superposition'ımı indiriyordum dostum
Alıntıyı görüntüle
lolde ekran kartının çok zorlanacağını düşünmüyorum tahinim max %50 kullanımdır ğer lolde de olduysa %90 monitör veya dönüştürücü kaynaklıdır siz yinede kandesi dinleyin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
lolde ekran kartının çok zorlanacağını düşünmüyorum tahinim max %50 kullanımdır ğer lolde de olduysa %90 monitör veya dönüştürücü kaynaklıdır siz yinede kandesi dinleyin
RDR'den direk çıkıp girdim ya belki de ondan olmuştur ama şöyle bir şey söyleyeyim o girdiğim sürede de ekran kartı kullanımı ve sıcaklığı düşmüştür yani

Evet, onu indirin.
Dostum biraz yavaş indiriyor malesef :(

Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
RDR'den direk çıkıp girdim ya belki de ondan olmuştur ama şöyle bir şey söyleyeyim o girdiğim sürede de ekran kartı kullanımı ve sıcaklığı düşmüştür yani

Dostum biraz yavaş indiriyor malesef :(
o çizgiler olduğunda neden ekran görüntüsü almadın alsaydın sonuca ulaşmış olacaktık şu an

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dostlar selam RDR Online oynarken ekranda sürekli farkettiğim bir durum oluyor yataylamasına bir kırmızı çizgi oluyor ekranda ama aniden geliyor ve gidiyor ama farkediyorum yani ama masaüstünde dolaşırken ya da video izlerken olmuyor bu düşündüğüm iki tane sebep var benim aklımda:
1) Monitör arızası= dostlar bunu düşünmemin sebebi monitörümü yaklaşık 7 yıldan beri kullanıyor olmam 21,5inch 2ms 60Hz bir monitör kullanıyorum zaten monitörümün kendisinde sıkıntılar var mesela bazenleri ekran bir anda gidip geliyor 2 3 saniyeliğine oyun oynarken ya da farklı bir şey yaparken farketmiyor bir anda 2 3 saniyeliğine gidiyor monitörden kaynaklandığını düşündüm başta

2) Ekran Kartı ısınması= dostlar bunu da internetten küçük bir araştırma yaptığımda düşündüm ve bir sebepte LoL tarzı oyunlarda bu sıkıntının olmaması ve bir de masaüstünde takılırken ve video izlerken bu sıkıntının olmaması şimdi tekrardan RDR Online'a girip size değerlerimi atacağım anlaşılabilir olması için bir de şunu sormak istiyorum eğer bu sorun ekran kartı arızasındansa bu sorunu nasıl çözebilirim garantisi var ama kabul eder mi bilmiyorum korkutuyor açıkcası beni bu durum
Kırmızı çizgi:
Alıntıyı görüntüle
Değerlerim:
Alıntıyı görüntüle
Dostlar şimdi iki tane derece ayarı var ekran kartında ikisini de açtım
Alıntıyı görüntüle
68 derece olan GPU Sıcaklığı
91 derece olan GPU Temperature 2 91 derece olanı 95 dereceye kadar çıktığını hatırlıyorum dostlar
bir de şunu söylemiş olayım bu sorun oyunun başlarında olmuyor sonralarda olmaya başlıyor
35 40 dakika oynadıktan sonraki değerler:
Alıntıyı görüntüle
Vrm cok isiniyor gönder garantiye

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dostum videoya aldım ama arada bir olduğu için nerede olduğunu bilmiyorum ama izledim yarısından itibaren videonun herhangi bir kırmızılık yok

yapacağım dostum oyundayım oyunum bittiğini anda testini yapıp atarım bu arada herhangi bir kapanma olmadı onu da söyleyeyim
Amd 5000 serisi pişmanlıktır.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aniden gidip geliyor dostum kalmıyor orada öyle :D

dostum vram 110 dereceye kadar dayanaklı değil mi
Tamamda hocam hep yuksek sicaklikta çalışıyor? Bu kartın ömrünü aşırı derecede düşürür

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
dostum şimdi o kadarda değil herkeste aynı sorun olmuyor
Bazılarındada ekrana yeşil lekelere benzeyen şeyler çıkıyor

eğer furmarkta olmuyorsa oyun kaynaklı bir sorundur hocam zaten çok sorunlu bir oyun gerek gta5 olsun gerek rdr olsun optimizasyonları leş furmark ekran kartını en zorlayacak işlem diyebiliriz
Gta 5 in optimizyonu iyi de değil kötüde çöp abartı oldu

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Tamamda hocam hep yuksek sicaklikta çalışıyor? Bu kartın ömrünü aşırı derecede düşürür
Monitörden olma ihtimali nedir dostum çünkü şöyle bir durum yaşadım RDR 2'yi kapatıp lole geçtim arada minimum 7 8 dakika olmuştur sen yuvarla 10 dakika sıcaklık düşmüştü ve yine bir kere de olsa o kırmızı çizgiyi gördüm

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Monitörden olma ihtimali nedir dostum çünkü şöyle bir durum yaşadım RDR 2'yi kapatıp lole geçtim arada minimum 7 8 dakika olmuştur sen yuvarla 10 dakika sıcaklık düşmüştü ve yine bir kere de olsa o kırmızı çizgiyi gördüm
Hocam strest testi yapın ekran kartına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom