Talha-
80+
Dahası
İstanbulda yaşıyorum. Çok sık elektrik kesintisi olmuyor. Dün akşam forza horizon 5 oynarken elektrik saniyeler içinde kesilip geldi. Şalteri kapatıp açma gibi. Elektrik geldikten sonra normalde 10 saniyede açılan bilgisayar 1 dk da windows açılma ekranına geldi. Şifreyi girdikten sonra ise gri ekranda kaldı açılmadı 30 saniye boyunca. Bende güç tuşu ile kapatıp tekrar açınca bilgisayar kendi hızına geldi. Test için oyunlara da girdim sorun yok gibi. Occt ve furmark testleri yaptım hata bulunmadı.
Bilgisayar parçalarına zarar verme veya ömrünü düşürme gibi bir şey olmuş mudur. Eğer bu sorun çıkarabilecek şey ise Elektrik kesintilerine karşı sistemi en ucuz nasıl korumaya alabilirim. ups gördüm ama onlarda çok pahalı. Sistemime yetecek, pahalı olmayan ups önerebilirseniz değerlendirebilirim. Buna alternatif Akım koruyucu priz gördüm onlar iş yapar mı bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi?
Bilgisayar parçalarına zarar verme veya ömrünü düşürme gibi bir şey olmuş mudur. Eğer bu sorun çıkarabilecek şey ise Elektrik kesintilerine karşı sistemi en ucuz nasıl korumaya alabilirim. ups gördüm ama onlarda çok pahalı. Sistemime yetecek, pahalı olmayan ups önerebilirseniz değerlendirebilirim. Buna alternatif Akım koruyucu priz gördüm onlar iş yapar mı bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi?