Neler Yeni

Oyun oynarken fps hz in altına düşünce kasma

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
arkadaşlar sistemim imzamda sürekli fps drop yiyorum ve 165hz monitçrüm var 165 hz e aldığım zaman neredeyse oynanmıyor ama 60 hz e alınca daha oynanabilir oluyor ama yinede fps 60ın altına düştüğü için kasma takılma oluyor işlemci sıcaklığım: 88derece ekran kartı: 73

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aldığınız FPS değeri monitörünüzün hertz değerinden aşağıda olursa kasma hissi yaşatması normal. Bunu için oynadığınız oyuna göre de FPS limitlemesi yapabilirsiniz. İşlemcinizin sıcaklığı da fazla, OC+UV yapmanız faydalı olacaktır.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınız FPS değeri monitörünüzün hertz değerinden aşağıda olursa kasma hissi yaşatması normal. Bunu için oynadığınız oyuna göre de FPS limitlemesi yapabilirsiniz. İşlemcinizin sıcaklığı da fazla, OC+UV yapmanız faydalı olacaktır.
hocam oc ve ya uv anakarıtm desteklemiyor ve fps drop yaşıyorum vsyn işe yaramaz

zoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serbay koç
arkadaşlar sistemim imzamda sürekli fps drop yiyorum ve 165hz monitçrüm var 165 hz e aldığım zaman neredeyse oynanmıyor ama 60 hz e alınca daha oynanabilir oluyor ama yinede fps 60ın altına düştüğü için kasma takılma oluyor işlemci sıcaklığım: 88derece ekran kartı: 73
165 hz kullandığınıza eminmisiniz monitörü benim 144 hz var yıllardır 60 hz kullanıyormuşum

bu yüzden VSYNC(Dikey eşitleme) var eğer dikey eşitlemeyi açarsanız monitörünüz kaç hz se en fazla o fps de oynarsınız bu ayarı seçmek grafiklerinizi arttırabilir fakat fps inizi düşürür

Top Bottom