Oyun oynarken kod yazarken dinlenecek şarkılar önerir misiniz?

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Öncelikle selam şu an Valorant, crab Game tarzı oyunlar oynuyurum yalnız takılıyorum arkadaşım yok o yüzden şarkı dinlemek istiyorum fakat dinliyebilecek şarkım yok bana oyun oynarken kod yazarken dinliyebileceğim şarkılar önerir misiniz? Müzik zevklerime playlistime bakıp önerir misiniz? Ağırlıkla İngilizce olursa sevinirim.

Playlistlerim bunlar.

2.si İngilizce.
Şarkılar buna benzer olsun

Sendeki playlistle benzer bende de playlist kendimin var 2 tane paylaşayım
Bunda da bazı şarkıları beğenebilirsin istediklerini seçip kaydedersin

Öncelikle selam şu an Valorant, crab Game tarzı oyunlar oynuyurum yalnız takılıyorum arkadaşım yok o yüzden şarkı dinlemek istiyorum fakat dinliyebilecek şarkım yok bana oyun oynarken kod yazarken dinliyebileceğim şarkılar önerir misiniz? Müzik zevklerime playlistime bakıp önerir misiniz? Ağırlıkla İngilizce olursa sevinirim.

Playlistlerim bunlar.

2.si İngilizce.
Aga karadeniz slow şarkılar seviyorsan aç ali baran ah-yarum dan hepsini dinle :D

Teşekkür ederim. Sizde Aynı Benim Gibi Dertlisiniz.
Bu tarz müzikler hoşuma gidiyor nedenini bilmiyorum ama, gelecek kaygısı üniversite dışında manita falan da dert yapcak hiçbirşey olmadı yok ancak yinede güzel geliyor. Gerek müziği gerek sözleri olsun. Bazen takar kulaklığı dinlerim bazen gecenin bi yarısı bazen oyunda

Playlistlerim bunlar.

2.si İngilizce.
Jfla'yı dinlemeni öneririm. Cover yapıyor. Sesi çok güzel.

Playlistlerim bunlar.

2.si İngilizce.
Yt musicte bi playlistim var atıyım mı türkçe slow bunalım listesi

Günaydın,
Aşağıdaki linkte aynı senin kafa yani oyun ya da işle uğraşırken dinlediğim favori müziklerim var, özellikle listedeki son şarkıyı beğenecegini düşünüyorum... Başka listelerim de var, istersen paylaşırım.. iyi forumlar..

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi bu da bonus olsun 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,738
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri