Neler Yeni

Oyun oynayacak arkadaşım yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
Merhaba, 2 3 tane arkadaşım var dc de grubumuzda var ama onlar ya kendi aralarında ya da kendileri oynuyor gelin diyorum mesala
ya yazmıyorlar ya geliyorum deyip gelmiyorlar muhabetimde iyi bence genelikkle güldüren ben oluyorum arkadaş ortamında
kimseye saygısız laf da etmem şaka yaparım ama seviyesinde arkadaşlarımla oynamak istedigim çok oyun var gang beast, Sea of Thieves
Zomboid,farming 22,Deveour, daha nicesi ama hiçbiri oral olmuyor neden sizce. Benimle arkadaş olmak isteyen varsa olurum
oynamak istediginiz oyunalrı oynarım sorun yok kendimi kötü hissdeiyorum teşekürler okdugunuz için.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba, 2 3 tane arkadaşım var dc de grubumuzda var ama onlar ya kendi aralarında ya da kendileri oynuyor gelin diyorum mesala
ya yazmıyorlar ya geliyorum deyip gelmiyorlar muhabetimde iyi bence genelikkle güldüren ben oluyorum arkadaş ortamında
kimseye saygısız laf da etmem şaka yaparım ama seviyesinde arkadaşlarımla oynamak istedigim çok oyun var gang beast, Sea of Thieves
Zomboid,farming 22,Deveour, daha nicesi ama hiçbiri oral olmuyor neden sizce. Benimle arkadaş olmak isteyen varsa olurum
oynamak istediginiz oyunalrı oynarım sorun yok kendimi kötü hissdeiyorum teşekürler okdugunuz için.
Ben de zamanında senin gibi arkadaş aradım ama 2-3 defa dost kazığı yedim şimdi arkadaşsız kafam rahat. Dikkatli ol

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Game pass varmj

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Şu pc yi bi düzeltiyim beraber oynayalım sıkıntı yok.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Birlikte oynayabiliriz valorant gta 5 fh4 var online olarak fh4 bayağı aktifim şuanlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşinle oyna
Knka abim var evdede 1 pc var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birlikte oynayabiliriz valorant gta 5 fh4 var online olarak fh4 bayağı aktifim şuanlık
Olur knka

Aoe 4 oynuyon mu
Knka oynariz

Şu pc yi bi düzeltiyim beraber oynayalım sıkıntı yok.
Tm knka dc den ekleyem sizleri bu grup olalim oynayalim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sea of Thieves oynayabiliriz.

Top Bottom