Neler Yeni

Oyun Oynayarak Para Kazanmak?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

emr3pai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Osky
Günümün boş zamanlarında genellikle hep oyun oynarım. Ama para kazanmak yerine para harcıyorum bu şekilde :D Oyunlardan para kazandığını gördüğüm bir sürü kişi var. Merak ettiğim konu ise neler yapılarak oyunlardan para kazanılır?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ne gibi?Yayıncı?Youtuber?E-spor?

Yilmaz11

80+
Günümün boş zamanlarında genellikle hep oyun oynarım. Ama para kazanmak yerine para harcıyorum bu şekilde :D Oyunlardan para kazandığını gördüğüm bir sürü kişi var. Merak ettiğim konu ise neler yapılarak oyunlardan para kazanılır?
Para kazanabilirsin ancak 20TL için haftalarca uğraşmam gerekebilir. Bende bir ara bu olayı denedim ama...

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
en basitinden yayın yaparak içerik üretmek yani
ben zamanında pvp metin2 ler de yang item satışı yapıp para kazanmıştım hala da özlerim o günleri

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
şirketlerin böyle bir şeyi var elaman alıyorlar oynatıyorlar sorunları ve değerlendirrilmesi için boyle calışan alıyoorlar .

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Dostum oyun değil ama yandex toloka var sürekli pc başındaysan dolar kuru da uçmuşken az da olsa para kazanabilirsin.

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
Knk galiba en mantıklısı csgo da kutu düşürmye çalışmak yada bi çok hikayeli oyun alıp oyna sonrada ondan düşen itemleri vs. sat

Emre Baş

80+ Gold
hesap kasarak olabilir yada you tube facebbok yayın video

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Eğer yeterli internet altyapınız varsa yayıncılık deneyebilirsiniz. Ya da çoğu oyunun turnuvaları oluyor oralardan belli başlı ödüller kazanabilirsiniz.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Knk galiba en mantıklısı csgo da kutu düşürmye çalışmak yada bi çok hikayeli oyun alıp oyna sonrada ondan düşen itemleri vs. sat
benim 3 tane kasam var csgoda ne yapcam bunları yardım edermisin?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Eğer oynadığın oyunu baya güzel oynuyorsan (profesyonel denilicek kadar) boost yapabilirsin. Kullanması yasak ve doğru olmasada günümüzde popüler. Heleki LoL , CS:GO gibi oyunlarda.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
benim 3 tane kasam var csgoda ne yapcam bunları yardım edermisin?
Satabilirsin ama insanların alacağı değerde bir kasamı? kasaya tıkla altta sat yazıyor sanırsam. Oradan piyasası ne kadar bakıp satabilirsin. Eğer Ölüm maçından çıkan dandik kasalardansa (iyi kasalarda çıkıyor sanırsam) 30 kuruş falan ediyor ki alıcısı bile olmuyor. Değmez yani o fiyata

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Eğer oynadığın oyunu baya güzel oynuyorsan (profesyonel denilicek kadar) boost yapabilirsin. Kullanması yasak ve doğru olmasada günümüzde popüler. Heleki LoL , CS:GO gibi oyunlarda.
Boost nedir (anladım tamamdır)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,799
Üyeler
165,238
Son üye
Trakya