Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 9,081 En İyi Cevap 1 26 Ekim 2020 #14 instada bi video gördüm adam sakal uzatıp ben imam diyor sorular geliyor pubg oynamak günahmı diye adam diyorki günah sebebide oyunda putlara tapıyormuşsun
instada bi video gördüm adam sakal uzatıp ben imam diyor sorular geliyor pubg oynamak günahmı diye adam diyorki günah sebebide oyunda putlara tapıyormuşsun
A Arthur Morgan 80+ Gold Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 5,801 En İyi Cevap 5 26 Ekim 2020 #15 Kasa sitesinden skin çıkarıp o skinle oynarsan günah değil, O Skini satıp parayı yersen haram para
NakreS14 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,149 En İyi Cevap 25 Dahası Reaksiyon skoru 9,071 İsim Serkan 26 Ekim 2020 #16 ByZeTTa0 yazmış: oyun oynayarak para kazanmak günah mı ? agalar komik bi soru oldufakat çok arada kaldım Devamı için tıklayın... Emek veriyorsan olduğunu sanmıyorum CS:GO gibi oyunlar da para ile kutular açma kar etme işi karışık ama.
ByZeTTa0 yazmış: oyun oynayarak para kazanmak günah mı ? agalar komik bi soru oldufakat çok arada kaldım Devamı için tıklayın... Emek veriyorsan olduğunu sanmıyorum CS:GO gibi oyunlar da para ile kutular açma kar etme işi karışık ama.