Neler Yeni

Oyun Oynayarak Para Kazanmak?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Satabilirsin ama insanların alacağı değerde bir kasamı? kasaya tıkla altta sat yazıyor sanırsam. Oradan piyasası ne kadar bakıp satabilirsin. Eğer Ölüm maçından çıkan dandik kasalardansa (iyi kasalarda çıkıyor sanırsam) 30 kuruş falan ediyor ki alıcısı bile olmuyor. Değmez yani o fiyata
o zaman boşver bi iki tane bıçak kasası vardı ben bi bakim

Mareeco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Esad Özen
Günümün boş zamanlarında genellikle hep oyun oynarım. Ama para kazanmak yerine para harcıyorum bu şekilde :D Oyunlardan para kazandığını gördüğüm bir sürü kişi var. Merak ettiğim konu ise neler yapılarak oyunlardan para kazanılır?
Tester (Yapılan Yeni Oyunlardaki Hataları Tespit Eden Oyuncular) Olarak İyi Paralar Kazanabilirsin. Ama Ben Yayın Yapacağım Diyorsan O Başka?

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Satabilirsin ama insanların alacağı değerde bir kasamı? kasaya tıkla altta sat yazıyor sanırsam. Oradan piyasası ne kadar bakıp satabilirsin. Eğer Ölüm maçından çıkan dandik kasalardansa (iyi kasalarda çıkıyor sanırsam) 30 kuruş falan ediyor ki alıcısı bile olmuyor. Değmez yani o fiyata
hocam gamma kasası gölge kasası spectrum kasası var

cekcons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ömer acar
Herkes aynı şeyin peşinde ama kaç kişi başardı ?

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
benim 3 tane kasam var csgoda ne yapcam bunları yardım edermisin?
Kanka kasa dediğim yeni bi kasa çıktığı zaman 60-50-40 tl gibi fiyatlarda oluyor ama sendeki kasalar muhtemeden eski kasalardır onlarda 0.20 kuruş falan oluyolar yinede bi envanterine bak derim :) kısacası eğer yeni bi kasa çıktıysa üst üste oyunlar oyna belki düşer bedavadan 40 tl.

Death Mark

80+ Bronze
Günümün boş zamanlarında genellikle hep oyun oynarım. Ama para kazanmak yerine para harcıyorum bu şekilde :D Oyunlardan para kazandığını gördüğüm bir sürü kişi var. Merak ettiğim konu ise neler yapılarak oyunlardan para kazanılır?
Oyun içi bilgilendirme rehberliği yaparak işe başla. Biraz hit yaptıktan sonra işlerin dahada kolaylaşır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Erkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
twich yayınına üye olup abone kasabilirsin yayın yaparak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom