bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 751
Oyun ücretsiz mi olacak acaba?
O zaman harika olur indirip denerimevet hocam
adam sponsorluk istemiyor sadece geri dönüş alıyor siz niye bu kadar sert tepki verdiniz çözemedim.20% si tamamlanmış. Ortada henüz bir şey yok. Her türlü iddiaya da girerim bitmeyeceğine. İki fotoyla oyun olmaz.
Bence şu mavileri şeffaf yapabilirsin oyun daha iyi durabilirHerkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
kendiniz mi yaptınız yoksa başka bir yerden mi aldınızhocam UI ve silah için sesler ekledim, arka plan müziği ve ana menü için müzik ekledim, çevresel sesler, patlama, uzaylı sesi vb. araştırıyorum
Ben bir oyun ekibinde sound designer olarak görev alıyorum şu ana kadar 1 kere yaptım ama işten az çok anlıyorum yardım lazım olursa iletişime geçebilirsinizUnity Asset Store ve diğer internet kaynaklarından aldım
hocam videoyu izledim ses güzel efektler felan olsun iyiydi isterseniz iletişime geçelimBen bir oyun ekibinde sound designer olarak görev alıyorum şu ana kadar 1 kere yaptım ama işten az çok anlıyorum yardım lazım olursa iletişime geçebilirsiniz
Hobi olarak yaptığım bir albüm de var
bunlar 2 sene önce başladığım ara ara yaptıklarım eski parçalar şu an daha iyi seviyedeyimhocam videoyu izledim ses güzel efektler felan olsun iyiydi isterseniz iletişime geçelim