dianaxd666999
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Iyi aksamlar hem oyun hem de dc icin mikrofon bakiyorum da 5-6k baninda kadar cikabilirim yardimci olursaniz sevinirim
steelseriesinki mi hocam10k ya cikabilirsen bir şey önerebilirm
steelseriesinki mi hocam
hocam quadcast 2den iyi mi buRode NT-USB Kayıt Mikrofonu Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
Rode NT-USB Kayıt Mikrofonu banayeni'de! Şimdi Rode NT-USB Kayıt Mikrofonu fiyatı ve özelliklerini incelemeye başla.www.banayeni.com
Aynen hocam arkadaş oyun ve dc için 10klıi mikrofon alsın aynen10k ya cikabilirsen bir şey önerebilirm
Bence o kadar bütçe ayırmaya gerek yok 700 tl havitin mikrofonu var bende gayet net hatta bi video kaydımı atayım netliği beğenirsen onu tavsiye edebilirim zaten sadece oyun vs dc de kullanacakmışsın 6 7k bütçe ayırmaya gerek yokIyi aksamlar hem oyun hem de dc icin mikrofon bakiyorum da 5-6k baninda kadar cikabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Iyi aksamlar hem oyun hem de dc icin mikrofon bakiyorum da 5-6k baninda kadar cikabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Bence de.Bence o kadar bütçe ayırmaya gerek yok 700 tl havitin mikrofonu var bende gayet net hatta bi video kaydımı atayım netliği beğenirsen onu tavsiye edebilirim zaten sadece oyun vs dc de kullanacakmışsın 6 7k bütçe ayırmaya gerek yok
Güzel ses kalite istiyorsa alabilir size göre komik galiba para onun öneri benimAynen hocam arkadaş oyun ve dc için 10klıi mikrofon alsın aynen![]()
Adam sadece mikrofon istiyorhyperx cloud 2 al keyfine bak nesin sen yayıncı felan mı ya da youtber mi yoksa değilsen bu senin işini fazlasıyla görür sesi çok net karşıya iletiyor çokda güzel
Baya komik fiyatını haketmeyen ürün öneriyorsunuz birde DAHA DA komiğime gitti.Güzel ses kalite istiyorsa alabilir size göre komik galiba para onun öneri benim
Maono PD300X + boom arm öneririm. Ara sıra 5100₺ civarına düşüyor PD300X, kuponla vesaire biraz daha uyguna getirilebilir.Iyi aksamlar hem oyun hem de dc icin mikrofon bakiyorum da 5-6k baninda kadar cikabilirim yardimci olursaniz sevinirim