Oyun ve günlük kullanım için 2-3K TL konforlu ve rahatsız etmeyecek IEM önerisi

synoMM

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2600
Maksimum 2000 TL vermek istiyorum kulaklığa artı 600 liraya USB-C çevirici ve Apple dongle alacağım eğer IEM alırsam. Oyun ve müzik amaçlı kullanacağım. Her türlü keyfime göre EQ yapacağım imaging sepetation ve soundstage önemli bana. En önemli şey konfor, genelde silikonlu kulaklık tercih etmem ki bilgisayarda yeri gelecek 10 saati aşkın süre aralıksız kullanacağım ama aşırı rahat aşırı hafif bir kulaklık varsa onu bir deneyebilirim yoksa Cloud 3 alacağım. IEM'lerde kulaklık klasik kulaklıklardan farklı oturuyor ya bir umudum o konfor açısından. Bu kadar uzun süre kulak içi silikonlu kullanmak hiç sağlıklı gelmiyor kulağa ne yalan söyleyeyim ama IEM de denemek istiyorum. Ne alınabilir bu bütçeye? 7Hz G1 bulamadım Türkiye'ye satan, o yüzden Zero 2, Waner SG2 vs. alacağım herhalde. Aslında benim bütçeye en iyi EW300 gider de ben IEM kullanabilir miyim emin değilim riske atmamak için ucuz 20 dolarlık bir şey mi kullansam diyerek araştırmaya başladım. Direkt alabilirim EW300'ü onu kullanıp konforu hakkında yorum yapacak bir arkadaş varsa burada. Bir de EW300 çok mu aşırı olur acaba yahu Apple USB-C 3.5mm dongle ile kullanmayı düşünüyorum nasıl performans alirim? 70 dolarlık alışverişte shenzhenaudio'da vergi çıkmıyor doğru muyum son zamanlarda bir şey olduysa ona göre hareket edeyim.

Geri