Oyun ve Müzik için Kablosuz Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba, yeni bir PC kulaklığı almayı planlıyorum. Öncelikli kullanım amacım oyun, ancak müzik dinlerken de kaliteli ses performansı sunmasını istiyorum. Kablosuz bir model tercih ediyorum çünkü hareket özgürlüğü sağlıyor. Oyunlarda ses kasma (ayak sesi, çevresel sesler vb.) için yüksek ses kalitesi ve iyi bir mikrofon performansı önemli. Aynı zamanda uzun süreli kullanımlarda kulaklarımı ağrıtmaması ve terletmemesi gerekiyor.

Bütçe= 4-5k

Merhaba, yeni bir PC kulaklığı almayı planlıyorum. Öncelikli kullanım amacım oyun, ancak müzik dinlerken de kaliteli ses performansı sunmasını istiyorum. Kablosuz bir model tercih ediyorum çünkü hareket özgürlüğü sağlıyor. Oyunlarda ses kasma (ayak sesi, çevresel sesler vb.) için yüksek ses kalitesi ve iyi bir mikrofon performansı önemli. Aynı zamanda uzun süreli kullanımlarda kulaklarımı ağrıtmaması ve terletmemesi gerekiyor.

Bütçe= 4-5k
https://gank.com.tr/machenike-gx30-pro-tri-mode-siyah-gaming-kulaklik-97 al geç hocam hem fiyatının altında hemde çok kaliteli kulaklık 4-5k bandında illaki kulaklıklar vardır ama genelde bilinen marka kulaklıkları oluyor o fiyat banında olma sebebide marka ismine para veriyorsun bu ürünü logitech razer vs. bilinen markalar çıkarsa o fiyatlara satardı.

Bu fiyat aralığında, oyun için Cloud 3.

Günde 10 saat pc'de duruyorsam, 3 saatinde anca oyun oynuyorum, geri kalanında film, dizi izleyip müzik dinliyorum diyorsan daha çok steelseries tarafına bakman lazım. Orası bir tık daha iyi müzik gibi konularda.

Fakat, her türlü Cloud 3 Wireless öneririm.

Bu da kablolu hali ;

Ben kablolusunu 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Kablosuz alırsan, şarj halindeyken kullanamıyormuşsun sanırım. Fakat dediğin gibi, kablo derdi yok çok rahat.

Hyperx önermem hele müzik için dinleyeceksen biraz yetersiz kalıyor bassları hiç yok kulaklığın. Steelseries nova 5 bakabilirsin

Geri