- Bütçe
- 5001
Maksimum bütçe 5000TL.
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladim tek eksigim cevre birimlerim kaldi. Laptoptan usandim.
Hikayeli oyunlar oynuyorum, hiç merakim yok FPS oyunlarina arada bir arkadaslarla gireriz. Bazen sardigi oluyor ozellikle ramazanin icinde vakit gecirmek icin birebir FPS oyunlari. Aradigim ozellikler:
Kafama takilan şey sunlar:
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladim tek eksigim cevre birimlerim kaldi. Laptoptan usandim.
Hikayeli oyunlar oynuyorum, hiç merakim yok FPS oyunlarina arada bir arkadaslarla gireriz. Bazen sardigi oluyor ozellikle ramazanin icinde vakit gecirmek icin birebir FPS oyunlari. Aradigim ozellikler:
- TKL'ya da %75 olsun (TKL daha kullanisli olur benim acimdan)
- Membran onermeyin.
- Uzun saatler kodlama yapiyorum. Ergonomisi de bir nebze onemli burada.
- Sesli olabilir, hatta sesli olursa daha iyi olur. Switch in Click sesini duymak hosuma gidiyor.
- Bir de tusa bastigimi hissedeyim. Sanirim tus geri bildirimi diyorlar hissiyati guzel olsun.
Kafama takilan şey sunlar:
- Bu aralar hall effect denilen klavyeler var ne bu hall effect.
- Bu hall effect dedikleri manyetik switchli mekanik klavyeler mi oluyor?
- Bir de Rapid trigger diye bir şey varmis o ne is yapiyor onu da anlayamadim.
- Wraith W75 cok oneren var, lakin cok sorun yasayani da var, basma sorunuydu, farkli karakter yazma sorunuydu falan.
- Açıkçası bir klavyeye 500TL dahi para veriyor olsam basma sorunu yasadigim vakit direk iade ederim cunku klavyenin islevi bu.
- Kullandigim cizim programlarinda klavyenin her harfi farkli bir komutu etkinlestirip iptal ediyor. Cizimin tam ortasinda o kadar emek verip, yol kat etmisken cizimimin silinmesini veya cizim esnasinda kontrolum disinda bir komutun anlik calisip kapanmasini istemem açıkçası.