Neler Yeni

Oyun videoları için program

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Böyle CS videoları falan çekmek istiyorum da, adam vurduğumuzda videoya böyle vurgu yapıp tam o kısma müzik falan koyuyorlar. Bunu hangi programlarla yapıyorlar, hangi programı önerirsiniz bunun için?

01adanalı

80+ Silver
Böyle CS videoları falan çekmek istiyorum da, adam vurduğumuzda videoya böyle vurgu yapıp tam o kısma müzik falan koyuyorlar. Bunu hangi programlarla yapıyorlar, hangi programı önerirsiniz bunun için?
After Effects

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
After effects ve premiere pro ile yapıyorlar ancak bu ürünler türkiyeye göre çok pahalı aylık olarak.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
After effects ve premiere pro ile yapıyorlar ancak bu ürünler türkiyeye göre çok pahalı aylık olarak.
Premiere pro ayrı bir program olarak mı yoksa bu tür videolar yapmak için ikisi de mi gerekli?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Premiere pro ayrı bir program olarak mı yoksa bu tür videolar yapmak için ikisi de mi gerekli?
After effect ile dediğiniz parlama efekti vs yapılıyor. Premiere ile videoları kes biç vs vs.

Top Bottom