Neler Yeni

Oyun Videosu Çekemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
maalesef... Niye sormuştun
hocam laptopu monitöre bağlardınız bir şekilde laptopu arkaya koyardınız monitörün büyük ekranda olduğu için azıcık uzakta oynardınız sesi daha az gelirdi hem

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Arkadaşlar ben oyun videoları çekmek istiyorum ve videoları çekerkende sesimi kaydetmem gerekiyor. Bunun için başta kulaklık mikrofonumu kullanacaktım ama ses kalitesi rezalet olduğu için vazgeçtim ve şuan bir program yardımıyla sesi telefondan alıyorum ama bir sorun var bilgisayarım laptop ve aşırı derecede ısınıyor. Isınması çok problem değil aslında ama fanları mikrofonun içine ediyor, bütün sesimi engelliyor. Bu yüzden fanları kapatıp çekmeye karar vermiştim ama bu seferde daha da çok ısınarak; oyunun kasmasına sebep oluyor. Yapabileceğim bir şey var mıdır?
Eğer ekran kartın Nvidia ise N. Brodcast indirerek bu sorundan kurtulabilirsin. Ben kulaklığım olmasına rağmen, gerek discord gerek farklı durumlarda nvidia brodcast'den gürültü engelleme modunu açıyorum ne fan sesi ne başka herhangi bir gürültü oluyor. Sadece benim sesimi iletiyor. Çok memnun kaldım. Hatta kardeşim arkamda gitar çalıyordu gitar sesini almıyor ben konuşurken. Tavsiye ederim. Ekonomik durumun yetersizse gayet işini çözecek bir alternatif.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Eğer ekran kartın Nvidia ise N. Brodcast indirerek bu sorundan kurtulabilirsin. Ben kulaklığım olmasına rağmen, gerek discord gerek farklı durumlarda nvidia brodcast'den gürültü engelleme modunu açıyorum ne fan sesi ne başka herhangi bir gürültü oluyor. Sadece benim sesimi iletiyor. Çok memnun kaldım. Hatta kardeşim arkamda gitar çalıyordu gitar sesini almıyor ben konuşurken. Tavsiye ederim. Ekonomik durumun yetersizse gayet işini çözecek bir alternatif.
ekran kartım gtx 1650 o özellik yok diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,868
Üyeler
161,157
Son üye
atalayulusoy
Top Bottom