Neler Yeni

Oyun Videosu Çekmek İçin Apple Tablet

By_dgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet doğan
Merhaba bir oyun kanalım var ve genel manada mobil oyunları oynuyorum. Android oyunları Memu Play veya BlueStacks ile oynuyorum 1920x1080 olarak sorunsuz yüklüyorum. Apple oyunlarını bilgisayar üzerinden oynayabileceğim bir emülatör aradım ama bulamadım. (25 dolar verip ipadian emülatör aldım ama o sadece yazılımmış yani uygulamaları çalıştırmıyormuş). O yüzden acil kaliteli bir apple oyun tabletine ihtiyacım var. Fiyat olarak aslında kısıtlı bir bütçem yok ama pc parasıda vermek istemem. 15 bine kadar alabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
Merhaba bir oyun kanalım var ve genel manada mobil oyunları oynuyorum. Android oyunları Memu Play veya BlueStacks ile oynuyorum 1920x1080 olarak sorunsuz yüklüyorum. Apple oyunlarını bilgisayar üzerinden oynayabileceğim bir emülatör aradım ama bulamadım. (25 dolar verip ipadian emülatör aldım ama o sadece yazılımmış yani uygulamaları çalıştırmıyormuş). O yüzden acil kaliteli bir apple oyun tabletine ihtiyacım var. Fiyat olarak aslında kısıtlı bir bütçem yok ama pc parasıda vermek istemem. 15 bine kadar alabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
15Bin bütçeye ipad pro alabilirsin

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam takildigim tek sey pc parasi vermek istemeyip 15k vermen. İpad pro en mantiklisi olur

By_dgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam takildigim tek sey pc parasi vermek istemeyip 15k vermen. İpad pro en mantiklisi olur
Hocam ipad pro farklı nesil ve serileri var sanırım. Bunların arasında ekranı 1920x1080 olanı var mı? Kayıt alırken o şekilde almak istiyorum

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam ipad pro farklı nesil ve serileri var sanırım. Bunların arasında ekranı 1920x1080 olanı var mı? Kayıt alırken o şekilde almak istiyorum
Bir bilgim yok maalesef hocam hiç arastirmadim

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
İpad lerin hepsi 1440p bende ipad 9.gen var memnunum kasma donma yok modeller arasında ekran farkı en bariz ama ben şahsen tablete 13 14k vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k ipadler ama sen 1080 p kayıt yapabilirsin

By_dgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İpad lerin hepsi 1440p bende ipad 9.gen var memnunum kasma donma yok modeller arasında ekran farkı en bariz ama ben şahsen tablete 13 14k vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k ipadler ama sen 1080 p kayıt yapabilirsin
Anladım hocam telefondaki gibi yatay bir görüntü vermiyorsa sorun yok. iphone 11 var onda 1920x1080 görüntü alamadık oyunlarda

By_dgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet doğan
Güncel modellerde 1080p değil hocam 2k 4k olarak kaydeder ama siz edit programlarından 1080e düşürebilirsiniz
Anladım hocam kayıt kalitesi çok problem değil sadece görüntü formatı olarak 1920x1080 e çevirince video kırpılmak zorunda kalmasın yeter

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Yeni ipad air’e de bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,787
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom