Yardım OYUN YAPIYORUM FİKİR ÖNERİSİ

han1010

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar korku oyunu yapıyorum oyunun geçeceği dünyayı tasarladım 3 ayımı aldı dış dünya sizce ana karakterin vucudu yani elleri gövdesi ayakları görünsün mü yoksa görünmesin mi sizce hangisi daha iyi olabilir

Her zaman görünmesin fakat sinematik sahneler olacaksa oralarda görünebilir. Ya da bir nesneyle etkileşime geçince görünebilir

Her zaman görünmesin fakat sinematik sahneler olacaksa oralarda görünebilir. Ya da bir nesneyle etkileşime geçince görünebilir
hocam sinematik pek fazla olmiyacak oyun kapalı açık dünya bir oyun diyelim sillent breath korku oyunu gibi düşünün yürürken felan yere bakınca gövde görünsün mü

hocam sinematik pek fazla olmiyacak oyun kapalı açık dünya bir oyun diyelim sillent breath korku oyunu gibi düşünün yürürken felan yere bakınca gövde görünsün mü
Bence gözükmesi iyi olur

sinematik olmayacaksa yere bakınca görünmesi hoş olur. Bunun dışında dediğim gibi nesnelerle etkileşime geçince ellerimizi görmekte güzel bir hava katar bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,678
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri