lınc yıcem ama sıkıntı yok cıddı anlamda bu ısı kafana sokma sonunda mutsuz olucagına emınım hobı olarak olabılır ama kafanı bun adama tr de olmuyor 2 sene denedım :/merhabalr efendim bügün bir arkadaş beni oyun yapmaya davet etti bende kabul ettim ama maleselef ekipte büyük eksikler var oyun için bir bütçemiz yok oyun yapmaya meraklı arkdaşlar varsa discord: bunu_biliyorsun
zaten ben fazla kod bilmiyorum hikaye tarafındayımlınc yıcem ama sıkıntı yok cıddı anlamda bu ısı kafana sokma sonunda mutsuz olucagına emınım hobı olarak olabılır ama kafanı bun adama tr de olmuyor 2 sene denedım :/
Hobi olarak yapacaksanız yapın ama 0 bütçeyle hayal kırıklığı yaşarsınız.merhabalr efendim bügün bir arkadaş beni oyun yapmaya davet etti bende kabul ettim ama maleselef ekipte büyük eksikler var oyun için bir bütçemiz yok oyun yapmaya meraklı arkdaşlar varsa discord: bunu_biliyorsun
büyükçaplıbir oyun yapıp milyonlar kazanmak gibi bir amacımız yok zamn geçsin oyalanalım maksadıylaHobi olarak yapacaksanız yapın ama 0 bütçeyle hayal kırıklığı yaşarsınız.
Trde olmama sebebi nedir? Ne gibi bir engel çıktı karşına?lınc yıcem ama sıkıntı yok cıddı anlamda bu ısı kafana sokma sonunda mutsuz olucagına emınım hobı olarak olabılır ama kafanı bun adama tr de olmuyor 2 sene denedım :/
2 sene az bir süre ve yüksek ihtimal yaptığı oynlar oynanmayınca emeğinin karşılığınıalamadıTrde olmama sebebi nedir? Ne gibi bir engel çıktı karşına?
Bu durum tr ile alakalı değil ama. Aklında güzel bir fikir varsa ve güzel işleyebilirsen neden tutmasın. Heves kırmaya gerek yok yani.2 sene az bir süre ve yüksek ihtimal yaptığı oynlar oynanmayınca emeğinin karşılığınıalamadı