Neler Yeni

Oyun Yapmak İstiyorum

pentiti

80+ Silver
Arkadaşlar 11 yaşımdayım artık bilgisayarda boş boş durmaktan falan cidden sıkıldım bir şeyler öğrenip denemek istiyorum. Oyun yapmak için böyle tam olarak neler lazım neleri öğrenmem lazım? 15 Tatilde denemeyi düşünüyorum oyun yapmak hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

AlimAhmwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alim Coşar
Arkadaşlar 11 yaşımdayım artık bilgisayarda boş boş durmaktan falan cidden sıkıldım bir şeyler öğrenip denemek istiyorum. Oyun yapmak için böyle tam olarak neler lazım neleri öğrenmem lazım? 15 Tatilde denemeyi düşünüyorum oyun yapmak hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler
ilk başta kendine bir bölüm seçiceksin yani çizim mi yapacaksın kodlama mı kodlama yapmak istiyorsan unityden yapabilirsin youtube dan temel şeyleri öğrenebilirsin çizim yapacaksan pixelden başla şuanda 2 tane google playe çıkardığım oyun var biri 1000 indirme oldu flipy bird ve idle money bakabilirsin çok zor bişe değil sadece sabır ve zaman istiyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ilk başta kendine bir bölüm seçiceksin yani çizim mi yapacaksın codlama mı codlama yapmak istiyorsan unityden yapabilirsin youtube dan temel şeyleri öğrenebilirsin çizim yapacaksan pixelden başla şuanda 2 tane google playe çıkardığım oyun var biri 1000 indirme oldu flipy bird ve idle money bakabilirsin çok zor bişe değil sadece sabır ve zaman istiyor
Kanka lütfen ''codlama'' olarak yazdığın yerleri düzelt, kodlama olacak doğrusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat Emre
Arkadaşlar 11 yaşımdayım artık bilgisayarda boş boş durmaktan falan cidden sıkıldım bir şeyler öğrenip denemek istiyorum. Oyun yapmak için böyle tam olarak neler lazım neleri öğrenmem lazım? 15 Tatilde denemeyi düşünüyorum oyun yapmak hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
İstersiniz udemyden unity ile kurslar alabilirsiniz şuan indirimde 27.99 indirimdeyken almanızı tercih ederim

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Her erkek tatilde yazılım öğrencem der ama bir türlü öğrenemez. İnşallah sen doğru yolda ilerlersin. Araştırmanı youtube'da yapmanı öneririm

husulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Gazi Karabolat
Kodlama öğrenmen lazım. Unity en kolay yollarından biri idi diye hatırlıyorum. O da C# ve C++ dillerini kullanıyor. Youtube'da vs. tonla kaynak var.
Bu yaşta başlamanı da takdir ettim. Ama 15 tatille kısıtlama kendini çünkü çok emek ister.

AlimAhmwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alim Coşar
bazı dclere gir takım ara kendine tabi ne seçtigine göre atıyorum kodlama öğrendin git dclerde koderım yeni başladım vs vs de ekip ile daha eğlenceli olur ama tek çalışmak istiyorsan tek başına ilk proje sarar yapacagın şeyleri görmüş olursun ve kimsenin senden beklentisi olmaz strese girmezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka lütfen ''codlama'' olarak yazdığın yerleri düzelt, kodlama olacak doğrusu.
hemen paşam

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Burqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak mert
Küçük hocam C#, C++ öğrenirsen gerisi su gibi. videolar var bununla ilgili.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
R
Oyun yerine kod yaz sat derim ama büyük kodlar lazım yani düşünen arkadaşların varsa Python igren valla kıskandım ya ben 14 yaşındayım anca başladım abi çok kıskandım lan insanlar neden benden onde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küçük hocam C#, C++ öğrenirsen gerisi su gibi. videolar var bununla ilgili.
O yaşta o kodlara girmesin Python kadar kolaylar varken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,340
Üyeler
165,004
Son üye
nastayashi
Top Bottom