Neler Yeni

Oyun Yapmaya Hangi uygulamadan başlamalıyım ?

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
oyun yapmaya baslayacagım ama nerden baslayacam bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam öncelikle hangi oyun motorunu kullanıcağınızı soruyorsunuz sanırım bu değişir 2d oyunlar için unity kullanmayı tercih ederdim fakat zor bir iş oyun motorunu detaylı öğrenmelisiniz level tasarımını iyi yapmanız lazım modellemeyi yapmayı bilmelisiniz fizik motoru bulmalısınız yapmalısınız bunları entegre etmelisiniz C ve varyantları bilmelisiniz diye biliyorum ben hobi olarak yeni başladım sayılır ?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Scratch ile başlayabilirsin. İnternet'te tonlarca da basit örnekler bulabilirsin ve bakarak benzerlerini deneyebilirsin. Mesela " Heli vs Tank"ı ben başarılı bir örnek olarak görüyorum.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Scratch ile başlayabilirsin. İnternet'te tonlarca da basit örnekler bulabilirsin ve bakarak benzerlerini deneyebilirsin. Mesela " Heli vs Tank"ı ben başarılı bir örnek olarak görüyorum.
yaşınızada bağlı olarak scratch den başlayabilirsiniz ama önerim unıty ile başlayabilirsiniz başlangıç için birçok öğretici sayfa var

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
oyun yapmaya baslayacagım ama nerden baslayacam bilmiyorum
Oyun yapımının hangi alanında yer almak istediğine göre değişir. Tek başına yapacaksan hazır asset kullanirsin muhtemelen, önce bi algoritma öğrenmen gerek. Sonra C ve varyantlarini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,690
Üyeler
163,537
Son üye
HEİSENBERGc3
Top Bottom