yenigeldim
80+ Silver
üstteki kullanıcı bu forumdaki en boş adamdır. bi bok bilmez. her boka salça olur.At, görelim.
Son düzenleme:
üstteki kullanıcı bu forumdaki en boş adamdır. bi bok bilmez. her boka salça olur.At, görelim.
Ne oldu? Diploma atarım demiştin. Boş konuşuyorsun. Yorumların da boş.Senin tahsili de görelim ama neye göre konuşuyorsun. Hangi tecrübene göre?
Ne oldu? Diploma atarım demiştin. Boş konuşuyorsun. Yorumların da boş.
http://www.cakilmusavirlik.com/diploma-belge
üstteki kullanıcı bu forumdaki en boş adamdır. bi bok bilmez. her boka salça olur.Sana ait bir şey olduğunu sanmıyorum. İsim yok, cisim yok. Bilgi birikimi hiç yok. Üniversite adı da mı olmaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kopyala yapıştır olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
http://www.cakilmusavirlik.com/diploma-belge
Diploma örneği ekledim. Palavracı.
İnternetten bir örnek bulup üzerini karalamışsın kimlik gizleme ayaklarına. Beni tatmin etmedi.E-Devletten çıktı attım. Buraya gelip de adımı soyadımı atacak değilim. SGK dökümü mevcut.Transkript uluslararası geçerliliği olan belge. Lise mezunu bile olmadığın için bilmezsin. Eve geldim diplomayı çektim. Al bu da diploma. Sen paylaş bakım sgk dökümünü ne iş yapıyorsun görelim.Alıntıyı görüntüle
üstteki kullanıcı bu forumdaki en boş adamdır. bi bok bilmez. her boka salça olur.İnternetten bir örnek bulup üzerini karalamışsın kimlik gizleme ayaklarına. Beni tatmin etmedi.
seninkini görelim ilk kez diploma görünce normal. bu arada mühendislik diplomasına bile ikna olmayacak kadar eziksin. ne iş yapıyorsun?
Attığı linkteki diplomayı kopyalamış zavallı ahhhahajshshshzhzjsjskzjz
Tekrar bak. Attığım link ile eklediğim diplomaya. Biri diğerine benziyor mu?Attığı linkteki diplomayı kopyalamış ahhhahajshshshzhzjsjskzjz
Tekrar bak. Attığım link ile eklediğim diplomaya. Biri diğerine benziyor mu?
Yanıtların hep boş olduğu gibi, okuduklarını da eksik okuyorsun. Dikkat eksikliğin var.
Tamam arzu abla. Yeterli olmuştur diye umuyorum. Senin gibi bir eziğe daha fazla zaman harcamayacağım. İlkokul mezunu velet. İstersen rulo yapıp göndereyim.Alihan takma adım.
Sen hemen kaldırmışsın çizgili diploma taklidini.