Neler Yeni

Oyun yapmak hakkında soru

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
Belli bir grubum var. İş paylaşımı,eklenti, karar, oluşturma vb için. Diğerleri halihazırda okuyor yazılım. Ben de c++ ile başlayıp kurslara gitmeyi düşünüyorum.
Buraya niye soruyorsun ki? Burada kiler programlama dillerinin adını bilir sade.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Hoca sen scripter olacaksan önce algoritma akış diyagramı nedir onu ogreniyorsun. Sonra C++ ı "oyun programlama için" öğrenmeye başlıyorsun. Aynı zamanda UE de sürekli bir şeyler yapmak zorundasınız ekip çalışmasını iyileştirmek ve arayüzü öğrenmek için. İş bölümünü doğru yapın. Kolaylıklar. Yabancı kaynaklara bol bol göz gezdir Unity desen bayağı onerirdim ama Unreali netten ogrenmiyorum şu an.
Anladım hocam, sağolun. Ekip çalışması olacak , fikir bütünlüğü vb. Teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
Reis, bir bilen,yol yordam gösterebilecek biri vardır diye sordum. Sen niye bu kadar takıldın ki
Zaten kendine bir yol çizmişsen, yoldan çıkarırlar adamı. Kafan iyice karışır.

Henüz, önce Unity öğren, yada Python öğren diyecekler konuya teşvik etmemişler.

yenigeldim

80+ Silver

Birader her yazılım konusuna gelip neden boş yapıyon?

Kendini geliştir falan yazıyon onu babannem de söyler. Yazılımcı değilsen konulara girme lütfen. Akıl hiç verme.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Yazılımla alakalı bir bölüme başlayacak herkesin fix sorusu; nerden başlamalıyım..? İnternette sayamayacağım kadar her alanla her dalla ilgili kılavuzlar yol haritaları nerden nasıl başlaman gerektiğine dair evrensel bilgiler vs. vs. var. Kendi adıma konuşuyorum, benim forumlarda sorduğum tek şey araştır araştır bulamadığım bir sorunun çözümünü sormak oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj

Dediğiniz doğru olabilir. Çeşitli dilleri öğreneceğim ihtiyaç durumu oluşur diye. Fakat uslubunuz biraz yanlış gibi geldi .naçizane fikrim bu

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
Arkadaşlar merhaba. Ben bir oyun yapımcısı olmak istiyorum. Tercihen unreal engine 5 kullanmayı düşünüyorum. Yazılım bilgim yok. Aklımdaki oyun fikri yarış, açık dünya.nerden başlamalıyım? Üniversite okuyorum fakat bölümüm yazılıma pek uygun değil. İnternet üzerinden kurslardan yararlanmaya çalışacağım. Öneriniz neler,nerden başlamalıyım?
hocam bende bilişim okuyorum da yazılım cidden zor bunları göze alarak girmelisin ve tamamıyla full odaklanmalısın sürekli çalışmalısın ki unutmayasın oyun yapmak da öyle kolay bir şey değil öncelikle iyi bir oyun yapmak istiyorsan sistemin iyi olması lazım orta yada ileri seviye yazılım dili bilmen lazım ben çalışmadığım için pişmanım yazılım dili olarak Python dan başlayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,580
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom