Kanka tutupta Steam e oyun yapmicam kendi başıma ufakta olsa öğrenmek gelişmek istiyorumKaç kişi yapcaksiniz en az 30 kisi lazim
Teşekkür ederim pc ye yapmak istediğim için Unreal kullanıcamUnreal engine daha çok Pc ve konsol oyunları için. Yani daha iyi. Unity ise daha çok mobil oyunlar için. Pc oyunlarında çok kullanılmıyor.
İlk başlangıç için unity daha iyi. Ikisinden de pcye oyun yapılabiliyor fakat unity daha giriş seviye oyunlar için. Oyun geliştirme bölümlerinde üniversitede ilk unity ile başlanıyor.Oyun yapmaya başlamak istiyorum sizce Unity mi yoksa Unreal Engine ile mi başlamalıyım
Unreal engine ile yapabileceğin oyunların sınırı yok bi deİlk başlangıç için unity daha iyi. Ikisinden de pcye oyun yapılabiliyor fakat unity daha giriş seviye oyunlar için. Oyun geliştirme bölümlerinde üniversitede ilk unity ile başlanıyor
Yinede çok üst düzey bir şey bekleme. İyi bir oyun geliştirmek için en az 15 kişilik bilgili bir ekip gerek. Tek başına o kadar iyi oyun yapamazsın. Birde unreal engine in store bölümünde (Epic gameste) her hafta işine yarayabiliecek şeyler veriliyor.( Araba,Görünüm gibi) onları da al.Teşekkür ederim pc ye yapmak istediğim için Unreal kullanıcam
30 kişi mi? Hani abartanı gördüm de bu kadarını görmedim cidden.Kaç kişi yapcaksiniz en az 30 kisi lazim
Aynen 1 gunde yapcahin isi 2 ayda yaparsinYinede çok üst düzey bir şey bekleme. İyi bir oyun geliştirmek için en az 15 kişilik bilgili bir ekip gerek. Tek başına o kadar iyi oyun yapamazsın. Birde unreal engine in store bölümünde (Epic gameste) her hafta işine yarayabiliecek şeyler veriliyor.( Araba,Görünüm gibi) onları da al.
Yapilir ama cok uzun sürer30 kişi mi? Hani abartanı gördüm de bu kadarını görmedim cidden.
Bırak 30 kişiyi, 1 kişi ile bile oyun yapılır.
Alakası yok, öğrendikten sonra 1 ayda, hatta 1 haftada bile yapar. İndie oyundan bahsediyoruz burada.Yapilir ama cok uzun sürer
Ama adam ögrenmemisAlakası yok, öğrendikten sonra 1 ayda, hatta 1 haftada bile yapar. İndie oyundan bahsediyoruz burada.
Öğrensin bir zahmet yapacak ise. Zaten öğrenme sürecinde oyun yapmazsın. Bunu da doğal olarak yapım sürecine dahil etmezsin. Bilginiz olmayan konulara atlamayın.Ama adam ögrenmemis