Oyun yapmaya nerden başlanmalı

G0KHAN

80+
Reaksiyon skoru
91
Oyun yapmaya başlamak istiyorum sizce Unity mi yoksa Unreal Engine ile mi başlamalıyım

Unreal engine daha çok Pc ve konsol oyunları için. Yani daha iyi. Unity ise daha çok mobil oyunlar için. Pc oyunlarında çok kullanılmıyor.

Kaç kişi yapcaksiniz en az 30 kisi lazim

Kaç kişi yapcaksiniz en az 30 kisi lazim
Kanka tutupta Steam e oyun yapmicam kendi başıma ufakta olsa öğrenmek gelişmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unreal engine daha çok Pc ve konsol oyunları için. Yani daha iyi. Unity ise daha çok mobil oyunlar için. Pc oyunlarında çok kullanılmıyor.
Teşekkür ederim pc ye yapmak istediğim için Unreal kullanıcam

Oyun yapmaya başlamak istiyorum sizce Unity mi yoksa Unreal Engine ile mi başlamalıyım
İlk başlangıç için unity daha iyi. Ikisinden de pcye oyun yapılabiliyor fakat unity daha giriş seviye oyunlar için. Oyun geliştirme bölümlerinde üniversitede ilk unity ile başlanıyor.

İlk başlangıç için unity daha iyi. Ikisinden de pcye oyun yapılabiliyor fakat unity daha giriş seviye oyunlar için. Oyun geliştirme bölümlerinde üniversitede ilk unity ile başlanıyor
Unreal engine ile yapabileceğin oyunların sınırı yok bi de

Teşekkür ederim pc ye yapmak istediğim için Unreal kullanıcam
Yinede çok üst düzey bir şey bekleme. İyi bir oyun geliştirmek için en az 15 kişilik bilgili bir ekip gerek. Tek başına o kadar iyi oyun yapamazsın. Birde unreal engine in store bölümünde (Epic gameste) her hafta işine yarayabiliecek şeyler veriliyor.( Araba,Görünüm gibi) onları da al.

Aga tek basina küçük oyun yapsan bile en az 1 yıl

Yinede çok üst düzey bir şey bekleme. İyi bir oyun geliştirmek için en az 15 kişilik bilgili bir ekip gerek. Tek başına o kadar iyi oyun yapamazsın. Birde unreal engine in store bölümünde (Epic gameste) her hafta işine yarayabiliecek şeyler veriliyor.( Araba,Görünüm gibi) onları da al.
Aynen 1 gunde yapcahin isi 2 ayda yaparsin

30 kişi mi? Hani abartanı gördüm de bu kadarını görmedim cidden.
Bırak 30 kişiyi, 1 kişi ile bile oyun yapılır.
Yapilir ama cok uzun sürer

Sizin oyun dediğiniz şey forza horizon 4 + science fiction resmen, 1 kişi rahatça oyun yapar.

Alakası yok, öğrendikten sonra 1 ayda, hatta 1 haftada bile yapar. İndie oyundan bahsediyoruz burada.
Ama adam ögrenmemis

Benim ilk yaptihim oyun 2 d eydi 4 gunde yaptim

Geri